Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ABOUT YOU limiteaza livrarile gratuite si introduce comanda minima

Platforma online de Fashion ABOUT YOU vrea sa introduca o valoare minima a comenzii, pentru a reduce costurile logistice, informeaza ecommercenews.eu. Masura de optimizare este menita sa scada numarul de comenzi cu valoare mica, pe viitor, iar platforma germana testeaza momentan masura pe catea dintre pietele pe care este prezenta: Franta, Belgia, Irlanda.

Momentan, compania nu a anuntat clar care este pragul minim pentru o comanda livrata gratuit, dar – de exemplu – in Franta, trebuie sa platesti o taxa de livrare de 3,9 €, daca ai incosul virtual de cumparaturi produse care nu depasesc suma de 24,9 €. In tari ca Germania, Tarile de Jos sau Romania, livrarea ramane in continuare gratuita, indiferent de valoarea comenzii digitale.

ABOUT YOU este axat pe moda online si este prezent in 28 de piete europene si in Arabia Saudita. Platforma digitala a fost lansata in Germania, in 2014, si a oferit din start livrarea gratuita, indiferent de valoarea comenzii. Pana acum, website-ul nu a facut profit.

Masura este una previzibila, in contextul in care nume mari de pe piata online de Fashion au de ceva timp astfel de praguri minime de comanda, pentru livrarea gratuita (H&M si Zalando au un astfel de prag din primavara lui 2019). In plus, retailerii din aceasta nisa au inceput sa introduca o taxa pe retururi, pentru reducerea costurilor logistice (vezi H&M, Grupul Inditex, Uniqlo, Next si Boohoo).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply