Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

H&M ia in considerare taxarea retururilor online

Compania suedeza H&M ar putea introduce o taxa pe retururile online, la fel cum au facut recent Grupul Inditex, Uniqlo, Next si Boohoo, citim pe entrepreneur.com. Vestea a fost anuntata de CEO-ul Helena Helmersson, in cadrul evenimentului care a anuntat rezultatele financiare din Q3 ale companiei.

„Testam ideea, ca masura posibila, in functie de cum vor reactiona clientii. Daca vom implementa ideea, va dura ceva timp. Nu avem o limita exacta de timp, apropo de asta. Dar mai intai vom evalua testele, pentru a determina daca este o idee de impact sau nu”, a explicat Helmersson. Retailerul de Fashion testeaza momentan ideea in Marea Britanie si Norvegia.

Aceasta a explicat ca veniturile companiei au fost mai mici ca in Q3 2021, deoarece au fost puternic afectate de retragerea din Rusia, problemele cu lantul de aprovizionare si dolarul mai puternic. Per total, vanzarile au fost usor mai mari YoY, dar profitul a fost de doar 689 milioane de coroane suedeze (echivalentul a 60,9 milioane $), fata de 6,09 miliarde de coroane suedeze, in a treilea trimestru al anului trecut.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] nisa au inceput sa introduca o taxa pe retururi, pentru reducerea costurilor logistice (vezi H&M, Grupul Inditex, Uniqlo, Next […]

  2. […] cumparata online e returnata, iar  retailerii digitali incearca sa elimine costurile de retur fie taxandu-le, fie apeland la tehnologie pentru a le evita complet, citim pe […]

Leave a reply