Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Robotii software inteligenti Tailent, disponibili in platforma Marile Afaceri Mici (Visa)

Robotii software inteligenti dezvoltati de start-up romanesc Tailent sunt acum disponibili in platforma Marile Afaceri Mici (lansata de Visa, la final de martie), anunta start-up-ul, intr-un comunicat de presa. Astfel, Tailent isi propune sa contribuie la cresterea mediului antreprenorial din Romania, prin democratizarea accesului la tehnologii de ultima generatie, care sa ajute antreprenorii sa se concentreze pe ideea lor de business, lasand activitatile repetitive pe mana robotilor software inteligenti si a tehnologiei Robotic Process Automation (RPA). Tailent sustine, astfel, antreprenorii locali in dezvoltarea si automatizarea activitatii, in procesul de configurare si crestere a prezentei in mediul digital si in transferul online al elementelor esentiale ale afacerii lor.

Platforma Marile Afaceri Mici este conceputa pentru antreprenorii care au nevoie de informatii relevante si solutii care sa-i ajute sa se adapteze contextului economic actual, accelerand dezvoltarea in noua normalitate, care a crescut nevoia de digitalizare si de experiente digitale. Prin intermediul platformei, antreprenorii au la indemana instrumente si servicii digitale utile, care pot fi usor integrate in toate ariile din business. Pe visa.ro/marileafacerimici, antreprenorii au la dispozitie informatii practice pentru dezvoltarea afacerii lor, in mediul online, noteaza wall-street.ro: cum sa faca un website, cum sa vanda online produse/servicii, cum sa-si promoveze afacerea pe Internet (pentru a-si creste vanzarile), care sunt avantajele platilor digitale pentru comercianti. Platforma pune la dispozitia IMM-urilor un playbook oferit de Google, in care antreprenorii gasesc sfaturi pentru a-si dezvolta afacerea in mediul online. Tot aici gasesc oferte Visa si reduceri de pana la 85% pentru optimizarea afacerii lor, precum:

  • oferte de conectivitate mobila si de date, optiuni pentru crearea unui magazin online (in parteneriat cu Vodafone Romania)
  • servicii de curierat (via Fan Courier)
  • programe de e-learning, training, coaching si consultanta (prin Trend Consult)
  • certificate digitale calificate pentru semnatura electronica si solutii de management a documentelor „EasyStream” (viaTrans Sped)
  • servicii medicale (prin Reteaua de sanatate Regina Maria)
  • servicii de facturare si gestiune a stocurilor (in parteneriat cu SmartBill)
  • solutii de vanzare rapida si administrarea afacerii (viaEbriza)
  • solutii de optimizare a productiei (prin KFactory)
  • solutii, discount-uri sau o perioada limitata de testare gratuita pentru serviciile unor parteneri internationali (Canva, Shopify, Wix, Squarespace, WordPress, Facebook Blueprint, Sprout Social, Tailor Brands)

„Pandemia a accelerat tendintele deja vizibile de cativa ani privind digitalizarea si automatizarea proceselor. Ne indreptam cu totii catre un viitor digital in care robotii software inteligenti vor avea un rol din ce in ce mai mare, ajutand oamenii sa-si puna mai bine in valoare acele cunostinte si abilitati care nu vor putea fi inlocuite de tehnologie. Startup-urile, desi mai agile si mai flexibile, nu au fost complet ocolite de efectele pandemiei de Covid-19, iar nevoia lor de solutii de digitalizare este mai mare ca oricand. Decizia noastra strategica de a ne alia cu Visa contribuie la accelerarea digitalizarii acolo unde este cel mai mult nevoie”, transmite Mario Popescu (foto, CEO Tailent).

Tailent se afla intr-un proces de expansiune accelerata si cauta sa consolideze o retea solida de parteneri, in Romania si in lume, in piete din Europa, America Centrala si de Sud, SUA si Asia, prin care tehnologia RPA sa ajute cat mai multe companii. Robotii dezvoltati pe baza tehnologiilor Tailent sunt deja utilizati cu succes de companii medii si mari din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, productie, dar si in institutii publice locale.

Leave a reply