Gomag: CA de 3,6 milioane € si vanzari de 2,2 miliarde lei pentru comerciantii parteneri, in 2024
In 2024, cifra de afaceri a Gomag a depasit 3,6 milioane €, anunta compania romaneasca, intr-un comunicat de presa. In acest context, vanzarile generate de comerciantii prezenti pe platforma au fost de peste 2,2 miliarde lei (o crestere de +38% comparativ cu 2023). In prezent, peste 4.200 de comercianti folosesc platforma e-commerce Gomag pentru a vinde online.
Printre momentele-cheie ale anului, pentru Gomag, s-au numarat: lansarea platformei in Republica Moldova, dar si startul programului Gomag Partner si a Gomag Campanii Google Ads. In ceea ce priveste inceputul anului 2025, acesta a fost unul promitator pentru Gomag, cu o crestere de +28% YoY, desi 2024 a fost un an dificil pentru comercianti. Pentru 2025, platforma e-commerce si-a stabilit 3 obiective in care prioritizeaza investirea resurselor si a energiei echipei.
„Ne dorim sa continuam atragerea in ecosistemul Gomag a noi parteneri de tehnologie si agentii specializate – practic, sa avansam cu programul Gomag Partner. In acest fel, vrem sa asiguram pentru comerciantii care ne aleg acces la si mai multe beneficii, ba chiar solutii exclusive, ce le vor simplifica munca. In acelasi timp, acceleram dezvoltarile pentru comerciantii din Republica Moldova. Am inceput deja lucrul pentru lansarea unor servicii specifice, dedicate jucatorilor din aceasta zona. O alta prioritate principala este investitia in dezvoltarea continua a platformei; avem in plan lansarea unei noi suite de functionalitati care sa permita comerciantilor si partenerilor Gomag sa lucreze mai bine impreuna”, transmit Cosmin Daraban si Aurelian Motica (foto, de la st. la dr., Cofondatori Gomag).
Cei doi incurajeaza romanii sa isi lanseze afaceri online pentru ca este mai simplu ca oricand sa inceapa. „Daca ai o idee, acum chiar poti sa o validezi extrem de rapid, cu investitii minime. La fel de important e sa gasesti elementele ce te fac unic si sa le promovezi eficient, pentru a nu ajunge sa concurezi in preturi cu alte companii. Pentru cei care activeaza deja in piata, cu siguranta exista o presiune asupra costurilor operationale. De aceea vedem un interes mai mare de migrare inspre SaaS – in cursul anului trecut am avut o crestere cu 35% a migrarilor dinspre alte platforme”, adauga cofondatorii Gomag.
Leave a reply