Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

La de 10 ani de pe piata, FashionUP lanseaza marketplace-ul MarketUP

Retailer-ul FashionUP sarbatoreste, in luna iunie, 10 ani de la lansare, peste 1.000.000 de clienti si 1,8 milioane de produse vandute si anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea unui marketplace de fashion pentru produsele partenerilor: MarketUP! Proiectul se doreste a fi un one-stop-shop pentru brand-uri si clienti, sustinand si promovand vanzatorii din Romania: acestia vor accesa un suport esential in dezvoltarea afacerii lor online (sprijinul echipei de marketing online, acces la baza de clienti, prezenta in proiectele editoriale FashionUP).

„MarketUP! este aportul nostru pe piata de online, pentru a genera mai multa performanta si autenticitate. In acest proiect sunt implicati parteneri, furnizori, dar si echipa extrem de dedicata a FashionUP. Este un nou pas in maturizarea si dezvoltarea brandului FashionUP, ce vine in mod natural in urma unui alt proiect digital lansat cu succes in 2018 – aplicatia mobila”, transmite Mira Anghelescu (Director de operatiuni FashionUP).

Anul acesta, FashionUP aniverseaza 10 ani pe piata online: prima comanda pe shop a fost plasata in iunie 2009 si a fost o pereche de pantofi. In birourile din Bucuresti erau atunci doar 5 angajati, care gestionau cele 50 de brand-uri din portofoliu. „FashionUP este mai mult decat o platforma de shopping online, este o experienta ce evolueaza odata cu intreaga comunitate de clienti pe care am crescut-o si fidelizat-o cu fiecare comanda. Zece ani de fashion in Romania inseamna un capitol bine scris in istoria achizitiilor din mediul digital. Ne bucuram ca am ajuns aici si ca am contribuit la schimbarea obiceiului de consum pe plan local si nu numai!”, completeaza Mira Anghelescu.

Descoperiti mai multe cifre relevante despre istoria FashionUP in infograficul de mai jos!

Leave a reply