Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

La benzinariile ETU poti plati cu mobilPay Wallet si Bitcoin

mobilPay Wallet_ETU

Dupa ce a introdus plata prin portofelul digital aplicatia mobilPay Wallet in Carrefour (in 2016) si in restaurantele „La Mama” din Capitala (la mijlocul lui iulie 2017), din 28 iulie, NETOPIA mobilPay a introdus plata via mobilPay Wallet si cu Bitcoin si in cele 3 benzinarii ETU din tara. Astfel, aici clientii pot plati orice serviciu sau produs disponibil in oferta celor trei benzinarii detinute de compania Neptun S.A., dar si a restaurantului (in cazul benzinariei de pe DN1, in directia Ploiesti – Brasov), anunta compania intr-un comunicat de presa.

Cel mai mare procesator de plati electronice din Romania a lansat mobilPay Wallet in martie 2013, aplicatia fiind prima solutie de plata 100% mobila de pe piata locala. Ea poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS si Android. Utilizatorul isi inregistreaza in aplicatie cardul dorit si plateste simplu si rapid, prin scanarea codului QR de la casa de marcat. NETOPIA mobilPay a integrat in platforma tranzactiile cu Bitcoin la finele lui 2014, devenind primul procesator complet de plati din Romania. In prezent, peste 10.000 de comercianti parteneri au acces instant la procesarea Bitcoin, fara eforturi sau costuri suplimentare de dezvoltare.

„Ne bucuram ca, alaturi de partenerii nostri, putem oferi cele mai inovative metode de plata, acum si in benzinarii. Marcam inca un un pas important in demersul nostru de a inova si de a-i scuti pe romani de grija portofelului traditional, inlocuindu-l cu cele mai noi alternative digitale disponibile pe piata instrumentelor de plata”, a transmis Antonio Eram (CEO si fondator NETOPIA mobilPay) in comunicatul amintit.

Leave a reply