Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Google a reluat programul Atelierul Digital, in Romania

atelierul digital

Platforma educationala gratuita Atelierul Digital, lansata de Google in aprilie anul trecut si destinata studentilor si tinerilor antreprenori (15-30 de ani) care fac primii pasi in online si vor sa isi creasca aptitudinile digitale, continua – din 22 martie incolo, anunta profit.ro. Cursul despre digital marketing este disponibil oricui, oriunde, indiferent de nivelul de cunostinte al participantului, scrie atelieruldigital.com, si la final, participantii, vor putea incepe o cariera cu o baza solidă de cunostinte, validată de o certificare Google si IAB Europe (recunoscuta de angajatorii europeni).

Cursantii vor invata sa isi construiasca propriul business online, la cursuri de 3 ore, organizate de Fundatia Leaders impreuna cu traineri certificati Google, in cadrul carora profesionisti din domeniu explica pe larg cu ce se mananca marketingul digital. Acestea vor fi organizate gratuit in universitati din diferite orase ale tarii, ca: Iasi, Timisoara, Buzau, Focsani, Oltenita, Brasov, Barlad, Constana si Bucuresti (aici caravana va ajunga in luna aprilie). La final, un test trecut cu brio aduce o certificare pe care o pot trece in CV.

Compania isi propunea, acum un an, sa pregateasca 30.000 de tineri romani in 2016. A reusit sa ajunga la aproape 11.000, in 33 de orase participante si in 25 de universitati gazda. Initiativa a fost lansata anul trecut la nivel european, la Bruxelles, si pleaca de la datele oficiale ale Comisiei Europene, conform carora 90% dintre slujbe vor necesita cunostinte digitale in viitorul apropiat.

Leave a reply