Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Goldman Sachs si altii au investit 64 milioane $ in BigCommerce

bigcommerce

Platforma e-commerce BigCommerce.com a beneficiat de o infuzie masiva de capital: Goldman Sachs, General Catalyst, GGV Capital si Tenaya Capital au investit 64 milioane $ in ea, scrie venturebeat.com. Bigcommerce.com a fost fondata in 2009, are sediul in Austin (Texas) si ofera magazinelor online servicii SaaS, de customizare, hosting, administrare a comenzilor si platilor si listarea produselor pe Amazon, Ebay si Facebook – printre altele. Compania are in jur de 60.000 de clienti, in 120 de piete, printre ei numarandu-se: Ben & Jerry’s, Sony, Gibson, Sharp, Skullcandy – care au, laolalta, vanzari in valoare de 17 miliarde $.

Aceasta nu este prima infuzie de capital pentru compania americana: platforma a mai strans pana acum in jur de 155 milioane $ de la Telstra si SoftBank, avand deja in conturi alte 64 milioane – iar intreaga suma la care a ajuns acum va fi folosita pentru a lucra a dezvoltarea companiei si la extinderea ei pe plan international. „E-commerce-ul evolueaza constant, iar brand-urile au neoie de technologie care sa le permita sa ramana competitive si relevante. Cu ajutorul acestor fonduri, vom continua sa investim agresiv in platforma, technologia si echipa noastra, pentru a indeplini nevoile clientilor in feicare etapa a dezvoltarii lor”, a transmis  Brent Bellm (CEO BigCommerce).

Leave a reply