Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG si Fashion Days vor studenti pentru internship platit

emag talent internshipeMAG a anuntat ca da startul editiei cu numarul 5 a programului „eMAG Talent Internship”, de mentorat, training si start in cariera, citim pe capital.ro. In cadrul acestuia, in perioada iulie – august 2018, vor fi disponibile 39 de pozitii de internship platit, la eMAG si Fashion Days,  dupa cum urmeaza: 31 de posturi in echipa eMAG (in cadrul departamentelor Technology, Platforms – Marketplace, Web&Mobile, Commercial –, Commercial si Finance) si 8 posturi in echipa Fashion Days (in departamentele Technology, Content Production si Marketing). Inscrierile se fac pana pe 18 mai, aici.

„Cautam studenti si absolventi talentati, care vor sa creasca si care nu se feresc sa spuna «nu stiu inca». Avantajul echipei noastre este ca orice construim are un impact, iar, mai mult decat atat, se si vede imediat. Transferam acest «beneficiu» si in programul de internship,  construind doua luni de provocari constante, cu proiecte reale si feedback constructiv. eMAG Talent Internship este un program de invatare  accelerata pentru cei care vor sa creasca repede”, transmite Delia Sofonea (People Director eMAG).

Pentru cele 39 de pozitii in cadrul companiilor amintite se pot inscrie studentii din toata tara (aflati in vacanta de vara in perioada mentoratului), iar majoritatea posturilor sunt disponibile in Bucuresti, urmat de Iasi si Craiova. Tinerii studenti angajati vor fi implicati in proiecte de afaceri reale, care le vor aduce competente esentiale pentru startul in cariera, pe partea de tehnica si cea de software. Fiecare va avea un mentor cu experienta din companie, va fi implicat intr-un proces de invatare formala si on the job, va beneficia de un program de training si va construi proiecte reale in echipa, prezentandu-le la sfarsitul celor doua luni. Cei mai buni dintre ei vor avea ocazia sa ramana in echipa si sa isi continue dezvoltarea.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply