Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Alibaba: 716 milioane $ investiti in infrastructura e-commerce rurala

Alibaba GroupAlibaba Group a anuntat ca planuieste sa investeasca 4,5 miliarde yuani (adica 716 milioane $) in Huitongda Network Co., un retailer e-commerce specializat in distributia de produse in zonele rurale, informeaza supplychainanalysis.igd.com. Huitongda (companie subsidiara a retailerului online de electronice si electrocasnice Jiangsu Five Star Appliances) are 200 de milioane de clienti, intr-un total de 15.800 de commune si sate din 18 provincii chineze. La fata locului, Huitongda ofera servicii financiare, vanzari online si in 80.000 de magazine fizice.

Alibaba detine deja Rural Taobao, care ofera locuitorilor de la sate aceeasi varietate de produse si servicii ca in zonele urbane. Si promoveaza vanzarea de produse agricole pe platforma proprie (acestea aduc peste 100 miliarde yuani anual antreprenorilor rurali), aceasta fiind una dintre strategiile-cheie ale companiei.

Anuntul legat de aceasta investitie vine dupa ce compania asiatica a decis recent sa infuzeze un capital de 9,6 miliarde $ in Ele.me (care inseamna, in traducere, „Ti-e foame deja?”), o platforma chinezeasca care livreaza clientilor din toata tara mancare, dar si medicamente, flori si cumparaturi din supermarket. Ele.me foloseste, in acest scop, o flota de 3 milioane de livratori, care iti aduc ce ai cumparat pe motociclete.

Leave a reply