Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Germania: Wirecard ofera plata mobile via Google Pay

boon wirecard

Dupa ce, in primavara, lansa plata online via wearables in Europa, compania de tehnologii financiare digitale Wirecard a pus la dispozitia clientilor din Germania, care au telefoane Android, solutia de plata mobile proprie (numita boon), aflam de pe wirecard.com. Aplicatia boon poate fi utilizata indiferent de banca la care ai cardul de debit/credit: o descarci din Google Play, o instalezi pe smartphone, apoi o folosesti pentru a plati contactless la terminalele POS, via Google Pay (lansat si el concomitent in tara amintita), in doar cateva minute (si nici nu trebuie sa deschizi aplicatia pentru asta). In plus, boon permite platile P2P intre utilizatori.

„Suntem foarte incantati de aceasta noua colaborare cu Google. Intampinam cu bratele deschise lansareade astazi a Google Pay in Germania si noul avant pe care il va oferi, laolalta cu boon, industriei de plati mobile din Germania”, a transmis Georg von Waldenfel (Executive Vice President Consumer Solutions la Wirecard).

Aplicatia boon e disponibila pentru dispozitivele Android din 2015 in tara amintita, dar si in Belgia, Irlanda, Olanda, Austria si Spania. In plus, poate fi descarcata pe sisteme iOS, functionand in colaborare cu Apple Pay, in Marea Britanie, Franta, Italia, Irlanda, Elvetia si Spania.

Raspunde la aceasta intrebare