Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In Germania s-a lansat un supermarket online zero waste

De pe 1 iulie, clientii din intreaga Germanie pot cumpara de pe Internet produse zero waste din noul supermarket online GerneOhne.de, informeaza ecommercenews.eu. Site-ul vinde alimente fara ambalaje de plastic, produsele avand solutii de ambalare circulare, din sticla: dupa ce continutul borcanului se termina, acesta este returnat gratuit, iar supermarketul il curata si il include inapoi in sistem.

GerneOhne (in traducere, „bucuros fara”) a fost fondat de Eduardo Castaneda, Sergey Gladyshev si Michael Sixl. Supermarketul zero-waste vinde online faina, zahar, sare si condimente, nuci, paste, orez, fructe uscate si ceaiuri, gama de produse fiind extinsa constant. Clientii care comanda produse in valoare de cel putin 69 € au livrarea gratuita; pentru comenzile mai mici de aceasta suma, livrarea costa 4,90 €.

Sistemul este unul asemanator celui folosit de start-up-ul olandez Pieter Pot (fondat in 2019), care apeleaza tot la borcane refolosibile din sticla, pentru a proteja mediul inconjurator si a reduce risipa. Fondatorii Jouri Schoemaker si Martijn Bijmolt au livrat la inceput toate comenzile cu bicicletele proprii, in Rotterdam; ulterior, au semnat un parteneriat cu PostNL Food, care le livreaza acum produsele in Tarile de Jos.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply