Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Forever 21 vinde din nou online, inclusiv in Romania

Dupa ce, in octombrie 2019, declara falimentul si anunta ca inchide 350 de magazine fizice din SUA, Asia si Europa, iar in ianuarie 2020 spera sa fie salvat de e-commerce, brand-ul Forever 21 si-a redeschis magazinul online, anunta forbes.com. Site-ul forever21.com este deschis clientilor din intreaga lume – inclusiv Romania, piata pe care compania a intrat in 2016 si de pe care a iesit la inceputul acestui an. Magazinul online ofera posibilitatea de plata in peste 95 de monede si checkout in 25 de limbi.

Relansarea vine dupa ce brand-ul a fost cumparat de Authentic Brands Group (ABG), in luna februarie a acestui an, in schimbul sumei de 81 milioane $. Compania californiana fondata in 1984 (de cuplul de sud-coreeni Do Won Chang si Jin Sook Chang) a fost una dintre primele axate pe „fast fashion”, dar a cazut victima faptului ca generatia tanara nu mai alege atat de des magazinele fizice si se orienteaza spre moda sustenabila.

Leave a reply