feed produse 2parale woocommerce

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,

Stiti cumva un plugin care sa imi exporte feedul de produse conform cerintelor 2parale?
Sau ma poate ajuta cineva cu un php(ca cel de la shopmania) care sa respecte cerintele 2parale?

Multumesc
Alex

Deschis 0
Marketing afiliat Alex Jalba 10 ani 3 raspuns 1192 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2014-08-11T17:05:42+03:00

  Salut Alex,

  Retelele de afiliere si comparatoarele de preturi folosesc feeduri de produse total diferite, dar … identice!

  Majoritatea acestor siteuri accepta feeduri de produse in format .csv (poate fi citit si editat de Microsoft Excel). Fiecare coloana a fisierului de date reprezinta un parametru in baza ta de date (ex: poti avea: coloana 1=titlul produsului; coloana 2 = linkul spre produs; coloana 3 = linkul spre poze produsului … etc).
  In principiu, diferentele dintre feedurile cerute de diverse agregatoare de afiliare si produse sunt la nivel de numar si ordine a coloanelor din fisier.

  Pentru WooCommerce te sfatuiesc sa folosesti modulul Visser Labs: http://www.visser.com.au/plugins/store-exporter/?platform=woocommerce. Acest modul exporta tot ce gaseste in shopping cartul tau. O data exportata baza de date, ramane sa downloadezi un fisier template/exemplu din 2parale, formatezi feeddul exportat de Store Exporter dupa cerintele lor (adica sa pui in ordinea pe care o cer ei coloanele de date si sa stergi coloanele pe care ei nu le cer), salvezi fisierul in formatul cerut de 2parale si il uploadezi in sistemul lor.
  In mod normal, nu ar trebui sa ai nici o problema.

  Sper sa te ajute.
  E.

  0
  2014-08-11T17:50:09+03:00

  Multumesc pentru raspuns E.

  Am instalat acest plugin. problema este ca output-ul trebuie modificat destul de mult. in plus de fiecare data cand adaug produse noi trebuie sa le adaug manual in csv initial.
  Pe cand varinta cu php este automatizata.
  cei de la Shopmania pun la dispozitie scripturi pentru majoritatea platformelor de ecommerce si rezolvi problema in 2 minute.

  0
  2014-08-11T19:21:33+03:00

  Salut Alex,

  Inteleg dilemma.
  Nu cunosc nici un plugin WP care sa automatizeze exportul de WooCommerce pe formatul specific 2Parale dar poti lucra cu un programator sa iti implementeze custom acesta functie. In paralel, daca mergi pe programare custom, poti cere programatorului si automatizarea procesului la intervale definite de timp pentru a facilita un eventual upload automatizat al feedului.

  In cazul in care din diverse motive nu vrei sa apelezi la un programator – poti semi-automatiza solutia cu Store Exporter – daca ai mult de modificat – inregistraza modificarile intr-un macro in Excel (http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/record-and-use-excel-macros-HA001054837.aspx) si le poti rerula automat la urmatorul export. Practic faci modificarile o singura data, le inregistrezi in macro si dupa ce adaugi produse noi, exporti fisierul si rulezi macrocomanda Excel care face modificarile singura. Atata timp cat fisierul sursa (exportul) si fisierul destinatie (templateul 2parale) nu isi schimba formatul, nu trebuie sa reinregistrezi suita de comenzi si nu ar trebui sa ai nici o problema cu aceasta solutie.

  Sper sa te ajute.
  E.

Lasă un răspuns

Browse