Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

evoMAG.ro: +50% vanzari de laptopuri, tablete si camere web, dupa inceperea scolii

Inceperea noului an scolar a generat o crestere a vanzarilor de laptopuri, tablete si camere web cu aproximativ 50%, pe evoMAG.ro, pe fondul incertitudinii modului de desfasurare a cursurilor (clasic, online sau hibrid) si a necesitatii pregatirii pentru diferite scenarii, in contextul crizei sanitare generate de pandemia COVID-19. Conform unui comunicat de presa trimis de magazinul online, „familiile cu copii si cei care lucreaza de acasa au fost in situatia de a investi preponderent in echipamente hardware in aceasta perioada. Bugetul mediu per familie a crescut si cu 50%, ajungand la aproximativ 1.500 de lei. Iar particularitatile, atunci cand vine vorba despre comportamentul de consum in aceasta perioada, tin de necesitate si de rapiditate. Nu mai este nevoie de multe interactiuni cu un produs pana la achizitia acestuia”, spune Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG.ro).

Investitii mai mari s-au facut si in zona de confort, romanii petrecand tot mai mult timp acasa. Prin urmare, s-au cumparat televizoare mai mari si mai performante, echipamente pentru intretinerea curateniei, pentru gatit si pentru desfasurarea de activitati fizice acasa. Si segmentul corporate (domeniul public si cel privat) a majorat achizitiile de hardware, in aceasta perioada. „Spre exemplu, ca reactie la contextul actual, am primit foarte multe cereri de la institutii publice pentru cantitati mai mari de echipamente in zona de primarii si consilii judetene”, mai spune Mihai Patrascu, mentionand ca a dublat numarul de angajati din departamentul Corporate, pentru a veni in sprijinul cererii mari.

In plus, in ultimele doua luni, evoMAG.ro a majorat numarul de salariati din depozit, pe segmentul de procesare de colete, din departamentul de Customer Care, Service si Showroom. Totodata, a crescut volumul stocurilor, cu accent pe laptopuri, camere web si tablete mai performante, de la principalele branduri de tip A din piata: Apple, Samsung, Huawei.

Leave a reply