Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Europa: Amazon lanseaza Counter – ridicarea comenzilor din magazine fizice

Gigantul online Amazon isi pune si mai mult amprenta asupra comertului, lansand o noua optiune de livrare in Europa: ridicarea coletelor din magazinele fizice ale unor retaileri ca Next si Giunti, informeaza fortune.com. Compania a batut palma cu Next (care are peste 500 de magazine in Marea Britanie), cu lantul de librarii Giunti si nu numai (in Italia), pentru implementarea serviciului click & collect Counter, care va functiona pe baza unei noi aplicatii.

Counter a fost testat deja cu succes in Scotia, inainte de extinderea europeana. Noul serviciu va fi disponibil initial doar pentru ridicarea coletelor, gigantul online din Seattle lucrand momentan la crearea si unei optiuni pentru retururi. In Marea Britanie, Amazon are deja 2.500 de pick-up point-uri self-service, amplasate in diverse locatii, printre care si supermarketurile WM Morrison.

Amazon a transmis ca a ales Europa pentru a lansa nou sistem de ridicare a coletelor proprii pentru ca aici cumparatorii isi doresc locatii click  & collect la indemana si retailingul online este extrem de bine pus pe picioare. „In Marea Britanie si Italia exista o traditie indelungata a serviciului click  & collect, iar planul nostru este sa lansam Counter in mai multe tari europene”, a transmis Patrick Supanc (Director al departamentului Lockers and Pickup, Amazon). „Intr-un mediu de retail dificil, scopul nostru este ca Amazon Counter sa ajute magazinele noastre sa ramana relevante si interesante in continure”, a completat Simon Wolfson (CEO Next).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply