Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG.ro aniverseaza 22 de ani, cu reduceri de pana la 30%

Pe 6 decembrie, platforma eMAG.ro aniverseaza 22 de ani de la infiintare, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa. Cu aceasta ocazie, in perioada 5-7 decembrie, oricine intra pe site sau in aplicatie si invarte roata aniversara virtuala, castiga garantat premii constand in cate 3 vouchere/zi.

Clientii pot beneficia de discounturi de pana la 30% la peste 460.000 de produse din toate categoriile din oferta eMAG si a sellerilor din marketplace: decoratiuni de Craciun, jucarii, suplimente alimentare, hrana pentru animale, bautura si cafea, produse de ingrijire, televizoare, PC-uri sau console de gaming. Voucherele pe care clientii le castiga la roata aniversara pot fi folosite inclusiv la achizitia de produse aflate la promotie sau pot fi cumulate cu alte vouchere/carduri cadou, pe mai multe comenzi, indiferent de modalitatea de achizitie, de pe site sau din aplicatie.

„Ca orice petrecere adevarata si ziua eMAG tine trei zile, in care vrem ca toti romanii sa sarbatoreasca cu oferte pe masura, indiferent daca sunt alaturi de noi de la inceput sau au descoperit beneficiile shopping-ului online mai recent, in ultimii ani. Dupa 22 de ani, putem spune ca obiceiurile oamenilor s-au schimbat si ne bucuram ca suntem parte din aceasta calatorie care ne-a transformat pe toti si pe parcursul careia comertul online a devenit accesibil tuturor. Multumim milioanelor de romani care ne aleg in fiecare zi!”, transmite Irina Pencea (foto, General Manager eMAG Romania).

Comentariu ( 1 )

  1. […] eMAG.ro aniverseaza 22 de ani, cu reduceri de pana la 30% – ECOMpedia […]

Leave a reply