Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Sameday deschide reteaua easybox pentru persoanele fizice si lanseaza SAMEDAY easyway

Compania de curierat Sameday anunta, intr-un comunicat de presa, ca deschide reteaua easybox pentru trimiterile efectuate de persoanele fizice, prin lansarea noului serviciu SAMEDAY easyway. Acest serviciu se adreseaza si celor care nu au un contract activ cu Sameday si ofera o modalitate simpla de a trimite colete catre orice destinatie din tara, prin intermediul retelei de pachetomate.

SAMEDAY easyway reprezinta un raspuns direct la nevoile in continua schimbare ale consumatorilor si aduce o solutie simpla si eficienta, gestionata cu ajutorul celor peste 3.900 de easybox-uri din Romania. Potrivit datelor companiei, 52% dintre consumatorii online sunt interesati de accesarea serviciilor de trimitere a coletelor. Cele mai importante aspecte urmarite de persoanele fizice sunt: calitatea livrarii, pretul serviciului si modalitatea usoara de plasare a cererii de expediere si predare.

Tinand cont de acestea, noul serviciu Sameday pune la dispozitia utilizatorilor 2 optiuni simple de generare a unei cereri de expediere: via SAMEDAY App sau trimite-colete-easyway.sameday.ro. Serviciul nu necesita imprimarea de etichete de catre utilizatori; dupa pregatirea coletului, acestia trebuie sa se prezinte la orice pachetomat Sameday, sa introduca/sa scaneze codul de deschidere si sa incarce coletul.

„Cu lansarea noului serviciu am pus in miscare o revolutie in felul in care persoanele fizice trimit colete. «SAMEDAY easyway» este expresia angajamentului nostru de a face experienta de trimitere a coletelor simpla, usoara si eficienta pentru fiecare client. Ne propunem sa transformam fiecare trimitere intr-o calatorie fara griji si promitem sa continuam sa transformam modul in care oamenii trimit si primesc colete”, transmite Lucian Baltaru (foto, CEO Sameday Group).

Noul serviciu a fost dezvoltat ca urmare a atractivitatii crescute a lockerelor si a nevoii de sustinere a cresterii segmentului economiei circulare. In intervalul ianuarie-septembrie 2023, volumul de colete livrate in easybox a atins 26 de milioane (+40% YoY). La finalul anului 2018, Sameday (unul dintre principalii jucatori de pe piata de curierat autohtona) instala primul easybox in Romania. In ultimii ani, compania a extins masiv reteaua easybox, care a include 3.910 lockere, in tara noastra.

Leave a reply