Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG isi face cel mai mare depozit din SE Europei

emagCompania eMAG a anuntat ca va investi 300 de milioane lei (in jur de 65 milioane €) intr-un depozit nou, extins, care va masura 120.000 m2, si in tehnologie de sortare automatizata si predare, citim pe refresh.ro. Noul spatiu este destinat extinderii capacitatii logistice a retailerului online si acoperirii nevoilor de livrare catre clienti. Aici vor fi depozitate produsele voluminoase medii si mari (televizoare, masini de spalat, frigidere, aspiratoare, etc.) si capacitatea spatiului va fi de 3 milioane de unitati – ceea ce il transforma in cel mai mare depozit de acest tip din SE Europei. Depozitul va putea deservi aproximativ 200 de camioane cu marfa, care vor putea fi incarcate zilnic de aici.

Constructia la noul spatiu de amploare se va termina pana la inceputul anului 2019, mai scrie sursa amintita. Acesta va fi construit intr-o zona cu acces la autostrada, la iesirea din Bucuresti, in judetul Giurgiu, in apropierea actualului depozit al companiei. Daca tragi linie si aduni, proiectul implica ditamai desfasurarea de forte: o suprafata totala de 600.000 m2 si peste 750 de specialisti si operatori de logistica angajati in prima etapa de dezvoltare a noului spatiu.

Leave a reply