Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Elefant.ro estimeaza venituri de 162 milioane lei, in 2019

Pentru 2019, elefant.ro are planuri mari: o crestere a veniturilor de 20%, pana 162 milioane lei (fata de 135,4 milioane lei, in 2018, cand cresterea a fost de 3,3%), a transmis compania intr-un comunicat de presa citat de zf.ro. „In 2018 ne-am concentrat pe investitii in tehnologie, acestea ridicandu-se la 11 milioane lei, si pe consolidarea operatiunilor. Vrem sa functionam impecabil, la cele mai inalte standarde tehnologice. Totodata, financiar ne dorim sa ajungem cat mai repede la break-even. Conform obiectivelor prezente, elefant.ro tinteste profitabilitatea in 2021. Rezultatele obtinute confirma parcursul corect pe care elefant.ro il are acum”, declara Sergiu Chirca (CEO elefant.ro).

Dupa ce, anul trecut, elefant.ro a lansat o emisiune de obligatiuni pe piata locala, pentru 2019 compania vrea sa ofere clientilor o experienta de cumparare si mai buna, prin extinderea punctelor de livrare din tara si navigarea pe site. „Dorim sa scurtam cat se poate de mult timpul in care coletul ajunge la destinatar, chiar daca este comandat de un roman din diaspora. In prezent, suntem in curs de implementare a unei solutii de livrare in 48 de ore catre orice tara din Europa, astfel incat si romanii plecati din tara sa beneficieze cat mai repede de produsele pe care le doresc”, adauga Sergiu Chirca. In prezent, peste 50% dintre comenzi sunt ridicate din reteaua de pick-up-points a companiei.

Comentariu ( 1 )

  1. […] de la -2,9 milioane € (in 2018), la -1,4 milioane € (in 2019). In luna mai, elefant.ro estima o crestere a veniturilor de 20%, pana 162 milioane lei, pentru […]

Leave a reply