Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Elefant.ro estimeaza o crestere a CA de 15% in 2018

O cifra de afaceri de 32 de milioane € (mai mare cu 15% YoY, adica) – asta estimeaza Elefant Online SA, compania care administreaza operatiunile elefant.ro, pentru site-ul amintit, a declarat Sergiu Chirca (CEO Elefant.ro), pentru zf.ro. „Suntem atenti la costuri, le optimizam, pentru a ne realiza obiectivul de a atinge punctul de break-even (costuri = venituri, n.r.) la finalul anului viitor. Estimam o crestere de 15% a ci­frei de afaceri in acest an, in linie cu tendintele de pe piata. Am mers in trecut pe o strategie de crestere agresiva. Vedem elefant.ro ca pe un retailer concentrat pe executia co­mer­ciala si de marketing, nu pe tehnologie”, a explicat acesta.

In vara, elefant.ro a inceput sa testeze piata pentru listarea la bursa, CEO-ul confirmand ca este vorba despre o emisiune de obligatiuni cu plasament privat pe piata secundara – platforma AeRO a Bur­sei din Bucuresti. In iulie, actionarii au decis ca acestea sa aiba o valoare de cel putin 4,6 milioane lei, cu posibilitatea suplimentarii pana la 14 milioane.

Al doilea nume pe piata e-commrce mioritica, dupa eMag.ro, elefant.ro a fost fondat in 2010, ca librarie online, apoi s-a dezvoltat masiv in 2014 – 2016, s-a extins in Republica Moldova (elefant.md). Elefant Online a avut o cifra de afaceri de 130,98 milioane lei in 2017.

Leave a reply