Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Elefant.ro estimeaza o crestere a CA de 15% in 2018

O cifra de afaceri de 32 de milioane € (mai mare cu 15% YoY, adica) – asta estimeaza Elefant Online SA, compania care administreaza operatiunile elefant.ro, pentru site-ul amintit, a declarat Sergiu Chirca (CEO Elefant.ro), pentru zf.ro. „Suntem atenti la costuri, le optimizam, pentru a ne realiza obiectivul de a atinge punctul de break-even (costuri = venituri, n.r.) la finalul anului viitor. Estimam o crestere de 15% a ci­frei de afaceri in acest an, in linie cu tendintele de pe piata. Am mers in trecut pe o strategie de crestere agresiva. Vedem elefant.ro ca pe un retailer concentrat pe executia co­mer­ciala si de marketing, nu pe tehnologie”, a explicat acesta.

In vara, elefant.ro a inceput sa testeze piata pentru listarea la bursa, CEO-ul confirmand ca este vorba despre o emisiune de obligatiuni cu plasament privat pe piata secundara – platforma AeRO a Bur­sei din Bucuresti. In iulie, actionarii au decis ca acestea sa aiba o valoare de cel putin 4,6 milioane lei, cu posibilitatea suplimentarii pana la 14 milioane.

Al doilea nume pe piata e-commrce mioritica, dupa eMag.ro, elefant.ro a fost fondat in 2010, ca librarie online, apoi s-a dezvoltat masiv in 2014 – 2016, s-a extins in Republica Moldova (elefant.md). Elefant Online a avut o cifra de afaceri de 130,98 milioane lei in 2017.

Raspunde la aceasta intrebare