Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

MallTaranesc.ro, bilant in cifre, la 1,5 ani de la lansare

Marketplace-ul MallTaranesc.ro a implinit un an si jumatate de la lansarea din primavara lui 2017 (creat la initiativa Asociatiei Crestem Romania Impreuna, in colaborare cu Patria Bank). Platforma care face legatura intre producatori (gospodarii sau mici companii de la tara) si amatorii de produse romanesti reuneste acum peste 500 de producatori agricoli, informeaza zf.ro, care a facut un bilant in cifre al acestor luni de existenta online:

  • site-ul livreaza mezeluri, legume, dulceturi si alte produse agricole, dar si produse din lemn si metal, cosmetice, icoane, bijuterii si altele
  • livrarile se fac in Bucuresti, Cluj, Brasov, Bacau si Pitesti
  • se primesc in jur de 4 – 5 comenzi zilnic
  • valoarea medie a comenzii este de 50 – 70 lei

„Avem peste 500 gospodari care s-au inregistrat intr-un an si sase luni pe platforma, respectiv peste 4.600 de clienti. Aceste cifre cu siguranta vor creste, pentru ca pana acum cifrele au crescut fara sa aiba vreo campanie de comunicare la baza”, a spus Mihai Mihu (presedintele Asociatiei Crestem Romania Impreuna). Pana in primavara lui 2019, asociatia vrea sa stranga fonduri pentru a infiinta un „hub alimentar” (spatiu de depozitare de unde clientii isi vor putea ridica comenzile) la Brasov, investind circa 15.000 €.

Despre Monica PopescuJunior

Raspunde la aceasta intrebare