Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MallTaranesc.ro, bilant in cifre, la 1,5 ani de la lansare

Marketplace-ul MallTaranesc.ro a implinit un an si jumatate de la lansarea din primavara lui 2017 (creat la initiativa Asociatiei Crestem Romania Impreuna, in colaborare cu Patria Bank). Platforma care face legatura intre producatori (gospodarii sau mici companii de la tara) si amatorii de produse romanesti reuneste acum peste 500 de producatori agricoli, informeaza zf.ro, care a facut un bilant in cifre al acestor luni de existenta online:

  • site-ul livreaza mezeluri, legume, dulceturi si alte produse agricole, dar si produse din lemn si metal, cosmetice, icoane, bijuterii si altele
  • livrarile se fac in Bucuresti, Cluj, Brasov, Bacau si Pitesti
  • se primesc in jur de 4 – 5 comenzi zilnic
  • valoarea medie a comenzii este de 50 – 70 lei

„Avem peste 500 gospodari care s-au inregistrat intr-un an si sase luni pe platforma, respectiv peste 4.600 de clienti. Aceste cifre cu siguranta vor creste, pentru ca pana acum cifrele au crescut fara sa aiba vreo campanie de comunicare la baza”, a spus Mihai Mihu (presedintele Asociatiei Crestem Romania Impreuna). Pana in primavara lui 2019, asociatia vrea sa stranga fonduri pentru a infiinta un „hub alimentar” (spatiu de depozitare de unde clientii isi vor putea ridica comenzile) la Brasov, investind circa 15.000 €.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply