Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eComJobs.ro: Secret Santa si-a facut update

Pe ecomjobs.ro/secret-santa poti scapa rapid si usor de stresul de a organiza Secret Santa la birou, inainte de Sarbatori, asigurandu-te ca nu exista favoritisme, transmite compania, intr-un comunicat de presa. eComJobs.ro, singurul site de joburi dedicat industriei e-commerce autohtone, a creat un sistem in care completezi numele tuturor colegilor tai, numele le sunt amestecate automat si fiecare va primi un e-mail cu numele colegului pentru care trebuie sa ia cadou, bugetul si ziua in care se face schimbul Secret Santa. Simplu si rapid, fiecare membru al echipei va primi apoi cadoul ales special pentru el, fara a se cheltui o avere.

„Suntem de parere ca majoritatea companiilor nu constientizeaza puterea acestor mici lucruri, precum organizarea Secret Santa si din aceasta cauza am vrut sa simplificam la maxim efortul depus pentru a-l organiza. Simplul fapt ca trebuie facut putin research despre pasiunile si interesele unui coleg pentru a-i putea alege un cadou de care sa fie multumit, inseamna foarte mult pentru cultura companiei. In acest fel, oamenii ajung sa se cunoasca intre ei si tocmai aceste relatii create sa fie plus valoarea de care are nevoie o companie pentru a creste gradul de retentie al angajatilor”, explica Ciprian Dragoi (Co-fondator eComJobs).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply