Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Canada: Uber ar putea lansa un serviciu de livrare a cumparaturilor

Uber are planuri mari in Canada, anunta businessinsider.com, citand angajati din cadrul companiei. Conform unui anunt de angajare de pe LinkedIn, Uber Eats cauta un director al departamentului Grocery Product in Toronto, „pentru a dezvolta la nivel global un nou produs, care va schimba fundamental modalitatea in care oamenii isi fac cumparaturile alimentare”. In Canada, Uber Eats opereaza din 2015. Aceasta divizie a companiei este in plin avant: ultimele cifre (referitoare la al treilea trimestru din 2018) indica faptul ca Eats a crescut cu peste 150% pe an si a adus 2,1 miliarde $ companiei.

CEO-ul Dara Khosrowshahi explica, in luna octombrie, ca Uber Eats are ambitii mari: „Uber Eats muta mancarea de colo-colo.Cred ca ideea de a-ti livra mancare de calitate acasa, in 30 de minute sau mai putin, este magica si se va transforma in livrarea de cumparaturi alimentare, din ce in ce mai multi oameni mancand acasa”, spunea ea, la summit-ul „Vanity Fair”. Piata de livrare acasa a cumparaturilor este mai mare decat cea a mancarii gatite, sunt de parere expertii.

Leave a reply