Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

DocProcess si PwC Romania – parteneriat strategic pentru transformare digitala

DocProcess si PwC Romania anunta, intr-un comunicat de presa, ca au format un parteneriat strategic, pentru a ajuta companiile in procesul de digitalizare si pentru a implementa solutii tehnologice de ultima generatie pentru acestea. Parteneriatul vizeaza corporatii locale si internationale, companii antreprenoriale de toate dimensiunile din diverse industrii si incepe cu cateva proiecte aflate in desfasurare.

PwC Romania contribuie la parteneriat cu experienta in consultanta de afaceri si cunostintele vaste ale proceselor de proiectare si ale nevoilor clientilor. DocProcess este recunoscuta pentru solutiile sale de ultima generatie, care sprijina organizatiile sa migreze de la procesele pe suport hartie catre un univers complet digitalizat. Intr-o prima etapa, PwC Romania va analiza si proiecta noi procese digitale. Ulterior, DocProcess va implementa produsele sale software customizate pe recomandarile PwC si va asista la integrarea ecosistemului de business al beneficiarului pe platformele digitale.

„Foarte multe companii si activitati sociale au putut functiona, in ultimele doua luni, datorita tehnologiei. Aceasta perioada a distantarii fizice a dus la o constientizare mai rapida a nevoii de a investi in tehnologii si in transformarea digitala. Astfel, observam ca, desi la nivel global costurile sunt reanalizate si taiate din cauza incetinirii economiei, investitiile in tehnologie sunt considerate in continuare esentiale. De exemplu, sondajul global PwC CFO Pulse din luna mai arata ca doar 16% dintre directorii financiari intentioneaza sa amane sau sa reduca investitiile in transformare digitala, cu toate ca 83% au in vedere renuntarea la investitiile in alte domenii”, a transmis Gabriel Voicila (Partener Tehnologie, PwC Romania). Acelasi sondaj arata ca aproape jumatate dintre directorii financiari la nivel global vor sa grabeasca automatizarea in noul context.

„Suntem incantati de parteneriatul cu PwC Romania. Pentru noi, o companie antreprenoriala, unirea fortelor cu un gigant global precum PwC reprezinta validarea solutiilor DocProcess, dar si a modelului si valorilor noastre de afaceri. Credem cu tarie ca orice companie poate beneficia de digitalizare, iar cei care vor intelege primii acest lucru isi vor redefini industriile lor. Ce am invatat cu totii din criza actuala, este ca, pe langa faptul ca digitalizarea ne face viata mai usoara, aceasta are o contributie fundamentala in diferentierea afacerilor care vor supravietui si prospera”, a declarat Daniela Apolozan (CEO DocProcess).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply