Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Auchan livreaza comenzi online prin Posta Romana

Auchan.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca va oferi clientilor din intreaga tara o noua optiune de livrare a comenzilor, prin intermediul unui parteneriat cu Posta Romana. Astfel, retailerul (care are in portofoliu 59 de magazine) integreaza serviciul StaiAcasa Plus, solutia de livrare door-to-door dedicata distributiei rapide, care este oferita de C.N. Posta Romana S.A.

In prima etapa, serviciul va fi disponibil in municipiul Suceava (puternic afectat de pandemia COVID-19) si localitatile limitrofe, iar comenzile vor fi livrate in 24-48 de ore (in functie de destinatie). Clientii vor putea comanda alimente la temperatura ambientala si produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, cu o greutate maxima a comenzii de 30 kg. In perioada urmatoare, compania va extinde treptat aceasta optiune la nivel national. Comenzile astfel expediate sunt monitorizate in sistem Track&Trace pe tot fluxul de livrare. Salariatii postali contacteaza destinatarul, indicand intervalul orar pentru livrare, si fac livrarea comenzilor la adresa aleasa. Destinatarul confirma primirea prin semnatura pe formularul AWB, iar factorii postali incaseaza contravaloarea trimiterii.

Ambele companii se asigura ca fluxul de pregatire si livrare a comenzilor respecta conditii stricte de siguranta sanitara, implementand o serie de masuri de prevenire si limitare a raspandirii virusului. Astfel, pregatirea comezilor in magazinele Auchan are loc in deplina siguranta, angajatii fiind instruiti cu privire la purtarea mastilor si a manusilor, precum si in ceea ce priveste dezinfectarea carucioarelor si a cutiilor de ambalare. In egala masura, angajatii Postei Romane vor pastra distanta de 2 metri fata de persoanele aflate la domiciliu sau in autoizolare care au dat comanda de  alimente.  De asemenea,  acestia nu  vor  intra  in  locuinta  clientilor,  distribuirea realizandu-se  la  usa/poarta. Factorii  postali  dedicati  care  distribuie  comenzile  sunt echipati  cu  masti  si manusi. Totodata,  flota  auto  dedicata  cu  care  se  realizeaza  distribuirea  de  alimente  este  dotata  cu dezinfectant de maini si de suprafete.

„Parteneriatul cu Posta Romana, pe care il apreciem foarte mult, vine ca urmare a dezvoltarii accelerate a activitatilor de e-commerce ale Auchan Romania din ultima perioada. Astfel, in cadrul magazinului online auchan.ro am extins gamele de produse, am introdus si standardizat noi servicii, lucram cu mai multi operatori de livrare, pe diverse categorii (fresh sau generale) si am pus in functiune un sistem de customer care, toate pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si asteptarilor clientilor, mult crescute in aceasta perioada”, transmite Tiberiu Danetiu (Director de Marketing, Auchan Retail Romania).

„Ne bucuram ca, incepand de astazi, suntem parteneri cu unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata din Romania. Dezvoltarea produsului StaiAcasa se incadreaza in strategia Postei Romane de a creste cota de piata pe segmentul de livrare a marfurilor comandate online. Strategia noastra si, in special acest produs, valorifica potentialul retelei postale care numara peste 5.500 de subunitati pe intreg teritoriul national”, a completat Gina Budeanu (Director al Directiei Strategii si Politici de Dezvoltare, Posta Romana).

Leave a reply