Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

De Cyber Monday 2021, vanzarile Shopify au fost mai mari ca in 2020

Vanzarile Shopify de Cyber Monday 2021 au fost mai mari decat cele din 2020 (cand, la nivel global, s-au vandut produse in valoare de 5,1 miliarde $), a explicat Harley Finkelstein (Presedintele Shopify), pentru site-ul cnbc.com. Platforma e-commerce canadiana (care gazduieste peste 1,7 milioane de comercianti) a inregistrat vanzari de 1,5 milioane $/minut sau 13.000 de comenzi/minut, de Cyber Monday 2021, a mai spus oficialul amintit.

Cat despre Black Friday 2021, Finkelstein a spus ca vanzatorii care folosesc platforma Shopify au totalizat vanzari in valoare de 2,9 miliarde $, cu 22% mai mult fata de anuk trecut (cand multi consumatori au evitat cumparaturile in magazine fizice, din cauza pandemiei COVID-19). Vanzarile de Black Friday din acest au au fost aproape de doua ori mai mari decat in 2019, pe site-urile e-commerce gazduite de Shopify.

Leave a reply