Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cum livreaza DoorDash, Grubhub si Uber Eats comenzile online in zonele izolate, din Alaska

Aplicatiile de livrare a comenzilor online de mancare nu sunt accesibile doar locuitorilor din marile orase. In satele izolate din Alaska, poti comanda tacos si churros, pizza sau mancare chinezeasca din orase ca Anchorage, iar comanda ajunge la tine via avion, prin intermediul DoorDash, Grubhub sau Uber Eats, citim pe nytimes.com.

Pilotii umplu constant avioane mici, de 9 persoane, cu scrisori, produse alimentare (via Instacart), dar si mancare comandata online. In comunitatile locale mici, de sub 100 de persoane, nu exista nici supermarketuri, nici restaurante, iar localnicii care au stat de vorba cu sursa amintita spun ca dau astfel de comenzi de mancare o data sau de doua ori pe luna. Si o savureaza din plin, atunci cand o primesc – chiar daca nu mai e proaspat gatita si trebuie reincalzita, la cuptorul cu microunde. Mai ales ca multi dintre ei au un stil de viata de subzistenta, traind din legumele cultivate in propria curte.

Pentru a satisface poftele culinare ale localnicilor si a aduce aromele de la oras in tundra, este nevoie de un lant de distributie complex, care include soferi si piloti aerieni de la companii ca Alaska Air Transit, Midnight Air si Lake & Peninsula Airlines. In functie de destinatie, greutatea comenzii si spatiul disponibil in aeronava, locuitorii din satele din Alaska pot plati intre 10 si 30 $ pe livrarea par avion. Cand vremea nu este prielnica zborurilor, iar acestea sunt anulate, mancarea comandata prin aplicatiile online este pusa la rece sau consumata de angajatii aeroportului (si comandata din nou a doua zi, pentru a fi livrata destinatarului).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply