Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

COVID-19: MobilPay Wallet sprijina segmentul de home delivery, integrandu-l in aplicatie

NETOPIA Payments anunta (intr-un comunicat de presa) lansarea unei platforme de comenzi pentru aplicatia mobila proprie mobilPay Wallet: in contextul pandemiei COVID-19, mobilPay Wallet va sprijini migrarea afacerilor online si relansarea activitatii in segmentul de home delivery, integrand in app o sectiune pentru restaurante, magazine specializate si producatori locali din toata tara, care fac livrari la domiciliu in regim propriu.

MobilPay Wallet (aplicatie mobila marca NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania) este singurul portofel digital din tara noastra cu care se pot face plati in toate mediile. Prin noua solutie, compania isi propune sa rezolve cele 3 provocari cu care se confrunta afacerile offline in perioada aceasta: comunicarea si expunerea ofertei, posibilitatea de comanda prin integrarea unui cos de cumparaturi online si plata online.

„In ultimele doua saptamani, am dezvoltat o solutie care sa rezolve cat se poate de eficient provocarile din aceasta perioada ale afacerilor din domeniul HoReCa si ale magazinelor care fac singure livrare, firme ce se confrunta cu o problema majora in a-si continua activitatea. Practic, prin noua platforma, partenerii isi pot prezenta foarte simplu oferta de produse unui numar mare de utilizatori in aplicatia mobilPay Wallet si beneficiaza de o solutie completa pentru comanda si plata 100% digitala, bazata pe experienta noastra de peste 15 ani in dezvoltarea de solutii pentru afaceri online”, transmite Antonio Eram (foto, CEO NETOPIA Payments).

In contextul in care toate restaurantele si majoritatea magazinelor au fost nevoite sa-si opreasca activitatea cu publicul in propriile locatii, NETOPIA Payments va sprijini restaurantele, fast-food-urile, cafenelele, magazinele alimentare sau cele specializate (precum micii producatori locali din domeniul agricol) din toata tara, care au organizat propriul serviciu de livrare la domiciliu, sa se listeze cu produsele pe care le ofera, sa primeasca apoi comenzi, plata online fiind facuta de cumparatori direct din aplicatie. Compania invita toate afacerile cu livrare la domiciliu sa aplice pentru inregistrarea, prin completarea formularului disponibil .

Compania va percepe un comision de 6% din fiecare tranzactie inregistrata, ce include si taxele de procesare a platii. Toti cei 300.000 de utilizatori ai mobilPay Wallet vor putea face simplu comenzi direct din aplicatie, avand deja metoda de plata salvata in contul de utilizator. Pe langa plata online cu cardul, ei vor putea plati meniurile/produsele comandate si cu bonuri de masa.

Leave a reply