Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

COVID-19: Acaju.ro, vanzari online duble fata de primavara anului trecut

Retailerul autohton de mobilier Acaju anunta, intr-un comunicat de presa, ca a inregistrat vanzari online duble in primavara acestui an, fata de 2019. In plus, volumul de cautari pentru mobilier de birou a crescut cu pana la 10% si pentru scaune de birou cu pana la 40%. In contextul economic generat de pandemia de COVID-19, retail-ul traditional s-a orientat spre e-commerce, iar industria Home & Deco este una dintre nisele in care Internetul reuseste sa ofere clientilor posibilitatea de a continua cumparaturile si in situatia actuala.

Printre actiunile menite sa vina in sprijinul clientilor in aceasta perioada se numara: transportul rapid in 2-4 zile oriunde in Romania pentru comenzile de mobilier din stoc, returul gratuit in 30 de zile de la receptie, multiple variante de plata, extinderea gamei de produse. Compania Acaju are sediul la Vaslui si magazine fizice in Iasi, Vaslui si Neamt.

„Estimarile noastre de crestere a cifrei de afaceri cu 30% in 2020 se mentin chiar si in perioada aceasta de criza. E datoria noastra sa gasim solutii pentru ca intreaga echipa Acaju sa mearga mai departe. Online-ul este o solutie buna pentru aceasta perioada”, transmite Iulian Acatrinei (Director General Acaju). „Ne-am concentrat pe a veni cu produse noi si inspiratie pentru amenajari si mobilare pe site-ul nostru, in comunicarea online in general, dar si pe a ne sustine echipa. Daca iti pasa de oameni si lor le pasa de clienti si, implicit, de afacere. Am redefinit rolurile in organizatie, am facut training-uri interne si am deschis pozitii noi, mizand inclusiv pe reconversie profesionala la nivel intern. Ne vom mari echipa cu 30% in urmatoarele 3 luni”, adauga acesta.

Leave a reply