Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

CONCURS: 3 invitatii GRATUITE la GPeC Summit, 16-18 mai

gpec-summit-2017-may

Stiu ca in aceasta comunitate nu mai este nevoie sa vorbesc mult despre oportunitatea pe care o aveti in fiecare an de a participa la cel mai important eveniment de e-commerce nu doar din Romania, ci si din sud estul Europei. Anul acesta Andrei RADU si echipa GPeC s-au intrecut in a oferi informatii folositoare antreprenorilor din comertul electronic, aducand speakeri international precum Rob Siefker, Director of Customer Loyalty, Zappos (vezi interviu pe blogul GPeC: “Preocupa-te in mod obsesiv de client”), Karl Gilis: (vezi interviu pe blogul GPeC: “Acum toata lumea a inteles ca emotiile si cuvintele joaca un rol foarte important in e-commerce”) si Tomi Ahonen (vezi interviu pe blogul GPeC: “Mobile este astazi ceea ce a fost revolutia internet cu decenii in urma, doar ca Mobile-ul este si mai puternic”).

ECOMpedia te invita la concurs, raspunde la orice intrebare (apreciem daca vei ajuta comunitatea, colegii de breasla, care vor si ei sa invete precum tu vrei sa inveti sa iti cresti vanzarile online) care inca nu are un raspuns, le poti gasi aici: https://ecompedia.ro/?tip_content=intrebari&homeq=unanswered, si poti castiga una din cele 3 invitatii GRATUITE la GPeC Summit. 

Oricum ar fi, fie ca vrei sa ajuti aceasta comunitate prin raspunsurile tale, fie ca nu ai timp sa o faci, eu si echipa ECOMpedia vom fi la GPeC Summit pe 16, 17 si 18 mai, si vom face tot ce ne sta in putinta sa crestem calitatea comertului electronic romanesc.

Nu uita ca pe data de 17 mai voi sustine un workshop de Google Analytics unde te astept si pe tine daca vrei sa stii cum sa iei decizii de business corecte bazate pe cifrele din Google Anaytics. Vino sa afli cum faci legatura dintre indicatorii tai de business (cifra de afaceri, comanda medie, rata de conversie etc) si cifrele din propriile rapoarte.

Te-ai intrebat vreodata daca cifrele pe care le vezi sunt corecte? Ce se ascunde in spatele principalelor rapoarte din Google Analytics, care sunt cele mai importante cifre, cum faci analiza lor in cateva minute. Mai mult, voi raspunde intrebarilor specifice puse de fiecare participant in masura timpului disponibil daca veti completa acest chestionar: https://goo.gl/forms/DlR9zKFURHo7ckcz2

Concursul cu cele 3 invitatii se desfasoara incepand de azi, luni (08.05.2017) pana vineri (12.05.2017) inclusiv. Sambata voi anunta pe pagina de Facebook ECOMpedia rezultatele, cine sunt cei 3 care vor participa din partea comunitatii ECOMpedia la GPeC Summit.

Leave a reply