Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Compania de curierat si e-fulfillment Altexpress a integrat Logystec

Altexpress si Logystec (ambele fondate in 2015) anunta – intr-un comunicat de presa – ca au fuzionat, la mijlocul lunii martie 2024. Miscarea intareste pozitia Altexpress pe piata, care are ca obiectiv remodelarea peisajului de e-fulfillment autohton. Prin aceasta fuziune strategica, compania isi propune sa atinga o cifra de afaceri de 5 milioane € pana la sfarsitul anului 2026, cu o CA care sa depaseasca 3 milioane € in primul an.

Altexpress, furnizor de servicii de curierat si e-fulfillment, anunta ca Alexandra Turcu de la Logystec (lider in solutiile automatizate de e-fulfillment) se alatura Altexpress, in calitate de Chief Commercial Officer si Partener. Alaturi de Maher Tarazi (CEO si Fondator Altexpress), compania este pregatita pentru crestere si transformare.

„Pentru Altexpress, accentul cade pe reducerea ineficientelor si imbunatatirea excelentei operationale, iar unirea fortelor cu Logystec amplifica abilitatea noastra de a inova si de a conduce in sectorul logistic. Eforturile noastre combinate vor simplifica si mai mult procesele de expediere, asigurand servicii impecabile”, transmite Maher Tarazi (foto).

„Fuziunea cu Altexpress reprezinta un reper in calatoria noastra catre excelenta in logistica. Sinergia noastra va amplifica inovatia, eficienta si abordarea centrata pe client, aspecte care vor stabili noi standarde in industrie. Impreuna, pornim pe un drum de crestere si transformare, sustinute de o viziune comuna: logistica simplificata”, completeaza Alexandra Turcu (foto).

Parteneriatul simbolizeaza unificarea a doua puteri in logistica si e-fulfillment si marcheaza inceputul unei calatorii inovatoare, alimentata de o investitie de 100.000 €, pentru imbunatatirea tehnologiei, marketingului si logisticii. Noua entitate urmeaza sa sustina peste 33.000 de consumatori si peste 3.000 de clienti business. Si permite imbunatatirea serviciilor logistice pentru comertul online B2B si B2B2C, valorificand expertiza complementara, o baza de clienti extinsa si facilitati strategice de 2.500 mp, situate in Bucuresti si Oradea. Noua companie se angajeaza sa ofere clientilor preturi competitive si solutii de incredere, integrate.

Leave a reply