Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bookurier lanseaza livrarea in aceeasi zi, in Bucuresti

Serviciul de curierat national Bookurier anunta, intr-un comunicat de presa, lansearea Bucuresti Today, o optiune de livrare in 24 de ore, in Capitala. Aceasta solutie raspunde unei cereri frecvente in ultimii 2 ani, pe piata din Romania, a rezultat al cresterii apetitului pentru cumparaturile online.

Prin Bucuresti Today, magazinele online pot expedia urgent comenzile, in ziua preluarii acestora, pana la ora 17:00 sau 21:00 (in functie de tipul de serviciu accesat). Este cel mai rapid mod de livrare, deoarece coletele se ridica si se livreaza in aceeasi zi, chiar si dupa finalizarea programului de munca obisnuit. Destinatarul si curierul se vor coordona telefonic, iar livrarea are loc dupa confirmarea prealabila.

„Suntem mereu in contact cu clientii nostri si le ascultam intotdeauna sugestiile, asa am inteles ca prefera mai degraba sa comande online decat sa mearga la magazin, daca reusim sa livram mai repede. Am implinit aceasta dorinta clientilor din capitala cu serviciul Bucuresti Today care presupune livrarea in aceeasi zi, in orice colt al orasului. Vorbim de cel mai rapid si flexibil mod de livrare, la preturi competitive si retur gratuit, coletele putand fi livrate pana la ora 21:00, fapt ce ne diferentiaza enorm de concurenta”, transmite Ciprian Constantin Dumbraveanu (Head of Sales Bookurier).

Livrarea in aceeasi zi schimba modul in care se face shopping online. Conform statisicilor in domeniu, reducerea timpului de livrare si accesul aproape imediat la produse inseamna mai multe comenzi pentru comerciantii online. Conform GPeC, 32% dintre cumparatorii online fac mai des achizitii digitale cand lise ofera optiunea de livrare in aceeasi zi.

Leave a reply