Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

OriginandNatural.ro estimeaza vanzari lunare de 10.000 €, in 2023

Site-ul e-commerce OriginandNatural.ro (lansat in 2020) anunta, intr-un comunicat de presa, ca isi propune o medie de vanzari de 6.000 €/luna in 2022, iar anul viitor estimeaza ca va depasi lunar 10.000 €. Portofoliul de produse Origin and Natural cuprinde huse pentru laptop si telefon, portofele, port-documente, protectie de birou, suport pentru pahare si farfurii, accesorii pentru organizare, toate confectionate din piele naturala reciclata. Media de pret a produselor de pe site este de 156 de lei.

Afacerea online este unica in Romania si isi propune sa demonstreze ca inovatia, sustenabilitatea si calitatea merg mana in mana. „Prin produsele Origin ne dorim sa aducem in viata oamenilor produse sustenabile, proiectate cu un tratament eco nepoluant, consum redus de apa si energie si care sunt foarte rafinate prin procesul de fabricatie si design. Ambalajele noastre sunt certificate FSC si sunt fabricate cu materiale reciclate (carton, hartie si lipici pe baza de apa). Scopul nostru va fi intotdeauna sa aducem in viata oamenilor produse calitative cu cel mai mic impact posibil asupra mediului”, transmite Maria Suzana Stamatie (Co-owner Origin and Natural).

Compania tinteste o cifra de afaceri de 120.000 €, in 2023, obiectiv sustinut de cresterea numarului de produse din piele naturala reciclata. In acest sens, lucreaza la dezvoltarea unui program de colectare si reciclare a huselor de telefon, urmand ca acest proiect sa fie aplicat pentru toate produsele din site. Productia se realizeaza doar in Europa: materia prima e produsa in Germania, produsele sunt proiectate la Paris si fabricate in Romania, la Iasi. Pe segmentul produselor din piele naturala reciclata nu mai exista nicio alta companie care sa produca astfel de produse, in tara noastra.

„In prezent, lucram la extinderea gamei de produse si crearea de noi parteneriate cu retaileri si distribuitori. Am demarat in acest moment listarea de produse pentru eMAG Ungaria si Bulgaria, Suntem prezenti in eMAG Romania, Vivre, Elefant, Glami si Etsy. Intentionam sa intram curand si pe Fashion Days”, completeaza Maria Suzana Stamatie.

Leave a reply