Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Black Friday 2022, pe Flanco.ro si offline (21 octombrie – 30 noiembrie)

Flanco anunta, intr-un comunicat de presa, ca a dat startul editiei de Black Friday cu numarul 12. Intre 21 octombrie si 30 noiembrie, retailerul a pregatit reduceri la toate categoriile de produse. Pe parcursul celor aproape 6 saptamani, stocurile vor fi actualizate periodic si in oferta de Black Friday vor fi adaugate noi produse. Pe langa campania de reduceri de pe site, consumatorii sunt asteptati cu preturi mai mici si in toate cele 154 de magazine din tara.

„La fel ca in ultimii ani, am ales sa organizam campania de Black Friday pe o perioada de timp extinsa, astfel incat sa le putem oferi clientilor nostri atat sansa de a-si alege produsele dorite cu grija si atentie, fara presiunea timpului, cat si servicii de livrare cat mai apropiate de standardul la care i-am obisnuit. De altfel, acest trend de extindere a perioadei de Black Friday este tot mai vizibil si in afara granitelor, la nivelul marilor retaileri internationali. Pentru ca in fiecare an tot mai multe magazine, business-uri si industrii se inroleaza la acest eveniment de shopping, presiunea pusa pe companiile de curierat creste si, odata cu ea, si timpul de livrare promis clientului care comanda online”, transmite Dragos Sirbu (CEO Flanco).

Clientii Flanco au la dispozitie o gama variata de solutii de plata, atat in magazinele fizice, cat si online: acestia pot achita cumparaturile in rate fixe (pe loc, in magazin), in pana la 40 de rate fara dobanda (prin cardul de credit) ori in rate, direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care ofera aceasta optiune de plata inclusiv in magazinele fizice.

Retailerul va pastra si in aceasta perioada optiunile diverse de livrare, disponibile in cursul anului. Clientii care fac cumparaturi online pot alege intre livrarea prin curier, livrarea in una dintre cele 3.200 de locatii easybox sau varianta livrarii gratuite, in oricare dintre cele 154 de magazine ale retelei nationale. In plus, clientilor li se ofera cea mai extinsa perioada de retur gratuit de pe piata electro-IT – 45 de zile.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Flanco.ro (21 octombrie – 30 noiembrie) a pregatit reduceri la toate categoriile de produse, pe parcursul a aproape 6 saptamani […]

Leave a reply