Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Black Friday 2022: evoMAG.ro dubleaza spatiul de depozitare si creste stocurile cu 50%

Retailerul online evoMAG.ro anunta, intr-un comnicat de presa, ca isi dubleaza spatiul de depozitare si creste stocurile de Black Friday cu 50%, pentru a asigura reducerea timpilor de livrare a comenzilor si pentru a sustine cresterea vanzarilor. Compania (care si-a dublat recent portofoliul, depasind 120.000 de produse), va desfasura campania de Black Friday 2022 pe parcursul in intervalul 28 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a 4 runde de reduceri. Ca si in anii trecuti, in fiecare noua runda vor fi incluse si produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri anterioare.

„Este o perioada cu multe provocari pentru toata lumea, in contextul inflatiei, crizei energetice, razboiului de la granita. La nivelul pietei, ne asteptam ca, anul acesta, sa vedem o decelerare in ritmul de crestere al vanzarilor de Black Friday. Retailerii care vor inregistra vanzari mai mari s-au pregatit pe toate palierele, de la stocuri de produse in trending si investitii in servicii de diferentiere, pana la diversificarea canalelor de vanzari. La evoMAG, estimam o crestere de aproximativ 10% a vanzarilor in perioada de Black Friday 2022, fata de perioada similara a anului trecut”, transmite Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG).

De Black Friday, retailerul estimeaza ca cele mai vandute produse vor fi laptopurile, televizoarele, telefoanele mobile, componentele PC si vehiculele electrice. evoMAG a incheiat parteneriate cu cele mai importante platforme de livrare rapida, fiind retailerul de tehnologie cu cele mai multe optiuni de livrare rapida din Romania: produsele evoMAG sunt listate pe Glovo, Bringo si Tazz. Compania estimeaza ca prin cele 3 aplicatii partenere de livrare rapida vor fi livrate peste 50.000 de comenzi, iar in lockerele easybox vor ajunge peste 100.000 de comenzi. De Black Friday, peste 90% dintre comenzi sunt livrare in 24 de ore.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply