Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco lanseaza cea mai extinsa perioada de retur gratuit, din retailul electro-IT

Flanco anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea serviciului „Retur gratuit 45 zile”, marcand o premiera pe piata magazinelor electro-IT din tara noastra si devenind retailerul care ofera cea mai extinsa perioada de retur gratuit. Pana acum, clientii se puteau razgandi privind achizitia facuta timp de 14 zile. Potrivit unui studiu national (realizat de compania de cercetare Quantix, pe un esantion de 1.300 de persoane), perioada pe care un client o are la dispozitie pentru a returna produsul cumparat se afla in top 3 servicii pe care acesta le apreciaza si le ia in considerare, inainte de a face o achizitie.

„De fiecare data cand concepem un serviciu nou, pornim de la nevoile pe care le identificam la clientii nostri. Stim ca 9 din 10 clienti consulta conditiile de retur inainte de a face o achizitie. Totodata, isi doresc sa poata face returul cat mai usor, spre exemplu, cu ridicarea produsului de acasa. Clientul isi doreste sa aiba optiuni, iar din acest punct de vedere, perioada in care se poate razgandi este unul dintre cele mai importante beneficii pe care le urmareste, alaturi de simplitatea pasilor pe care ii are de urmat in intregul proces de achizitie, indiferent ca vorbim despre online sau magazine fizice”, transmite Ovidiu Nicusan (Director de Marketing Flanco Retail).

Optiunea returului gratuit in 45 de zile e disponibila atat pentru cumparaturile online (pe flanco.ro), cat si pentru cele efectuate in magazinele offline, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Produsele pot fi returnate in orice magazin din reteaua Flanco sau preluate de un curier rapid, din locatia aleasa de client. Pentru achizitiile din magazin, returul se accepta in urma prezentarii facturii sau bonului fiscal, a dovezii platii si a formularului de „Solicitare retur”, in orice punct de vanzare. In cazul cumparaturilor efectuate pe flanco.ro, returul se initiaza prin crearea unei cereri de retur si alegerea optiunilor de ridicare si rambursare dorite, direct in contul de client. Cum se calculzeaza cele 45 de zile calendaristice? De la data cumpararii, in cazul achizitiei din magazi; de la data livrarii, in cazul comenzilor online.

Retailerul ofera si modalitati de rambursare diverse – numerar, transfer in cont bancar, rambursare automata in contul de card, anularea tranzactiei (in cazul platilor prin credit) sau oferirea unui card cadou (fizic sau electronic, cu o valabilitate de 365 de zile). In situatia returului efectuat in magazin, clientii pot opta inclusiv pentru inlocuirea produsului cu altul disponibil in oferta, diferenta urmand sa fie achitata de catre client ori rambursata acestuia, in functie de pretul noului produs.

„Livrarea, returul si conditiile in care acestea se desfasoara determina comportamentul clientului si increderea cu care acesta te investeste. Calitatea livrarii este un aspect pe care cautam permanent sa il imbunatatim si am observat ca o apreciere cu 15% a feedback-ului obtinut de la client genereaza o scadere cu 30% a ratei de retur. Mai departe, punandu-le la dispozitie cumparatorilor o perioada extinsa de retur, in care sa analizeze alegerea facuta, precum si optiuni variate, facile si gratuite, reusim sa le oferim un confort psihic sporit, precum si siguranta ca le suntem un partener de incredere, disponibil si dornic sa ajute inclusiv dupa momentul incheierii tranzactiei”, noteaza Catalin Cirnaru (Supply Chain Manager Flanco Retail).

Comentarii ( 2 )

  1. […] Retailerul va pastra si in aceasta perioada optiunile diverse de livrare, disponibile in cursul anului. Clientii care fac cumparaturi online pot alege intre livrarea prin curier, livrarea in una dintre cele 3.200 de locatii easybox sau varianta livrarii gratuite, in oricare dintre cele 154 de magazine ale retelei nationale. In plus, clientilor li se ofera cea mai extinsa perioada de retur gratuit de pe piata electro-IT – 45 de zile. […]

  2. […] inceputul anului, Flanco a lansat serviciul „Retur gratuit 45 de zile”, marcand o premiera pe piata magazinelor electro-IT autohtone si devenind retailerul care ofera cea mai extinsa perioada de retur gratuit din tara. […]

Leave a reply