Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: 54% dintre membrii Generatiei Z prefera cumparaturile online (studiu)

Aproape jumatate (49%) dintre consumatorii britanici de pana la 24 de ani (Generatia Z) spun ca se simt anxiosi cand fac cumparaturi in magazinele fizice. De aceea 54% prefera achizitiile e-commerce, anunta internetretailing.net, citand rezultatele unui studiu marca M-Cube. Motivele principale? Gasesc mai rapid si mai usor produsele dorite (73%) si pot cumpara ce vor oricand si oriunde ar fi (68%).

47% dintre tinerii de 18-24 de ani care au fost chestionati de sursa amintita spun ca simt mai multa anxietate in magazinele offline acum, post-pandemia COVID-19, decat inainte de aceasta. 49% s-au simtit mereu la fel de anxiosi. 48% spun ca prefera sa afle informatiile dorite cautandu-le in meiul digital si nu interactionand cu angajatii din locatiile fizice.

Cei 46% dintre tinerii britanici care prefera shoppingul in magazinele traditionale spun ca motivele sunt faptul ca obtin pe loc produsul cumparat (71%), faptul ca pot vedea si atinge produsul inainte de achizitia acestuia (66%) si faptul ce se bucura de experienta de cumparare offline (49%).

60% dintre britanicii de 18-42 de ani cred ca experientele de achizitii din magazinele fizice trebuie imbunatatita. Majoritatea au mentionat ca acest spatii trebuie sa devina mai sociale, sa ofere consumatorilor un acces mai rapid la informatii si sa integreze mai multe coduri QR in acest scop, dar si sa isi imbunatateasca sistemul de iluminat si muzica difuzata.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply