Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Biano Studio face cumparaturile online Home & Deco distractive si captivante (VIDEO)

Motorul de cautare online Home & Deco BIANO.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a lansat Biano Studio – un instrument usor de folosit, rapid si intuitiv, care ajuta cumparatorii online sa creeze modele 2D pentru locuinta lor. Acestea se realizeaza usor, intrand pe studio.biano.ro, selectand optiunea „Adauga un produs in Studio” si apoi produsele favorite (prin instrumentul „Completeaza aspectul”), pentru a le aranja in spatiul ales. Odata salvat modelul, acesta poate fi distribuit in comunitatea Biano Studio si in social media. Mai multe detalii despre noul instrument AR marca BIANO, in clipul video de mai jos.

Toate produsele folosite pentru a crea un design in Biano Studio sunt disponibile pentru achizitionare. Pe viitor, BIANO.ro planuieste sa implementeze o noua functionalitate: utilizarea fotografiilor din casele utilizatorilor, ca fundal pentru designurile create astfel. Venind in sprijinul clientilor cu suport vizual complet, pentru a facilita luarea unei decizii inainte de plasarea unei comenzi, Biano Studio ofera si inspiratie reciproca (intre pasionatii Home & Deco), si posibilitatea de a influenta alti clienti (prin intermediul modelelor proprii). In plus, Biano Studio vine in sprijinul e-shop-urilor partenere. Acestea pot realiza propriile designuri si modele inspirationale pentru clienti, pe care sa le distribuie in comunitate. E un mod prietenos de promovare, in urma caruia toata lumea are de castigat. In concluzie, Biano Studio are potentialul unic de a deveni o platforma de social commerce, care stimuleaza tendinta de social shopping.

„Realitatea augmentata este viitorul cumparaturilor online de mobila. Adesea, imaginile cu produse individuale nu sunt suficiente pentru clientii ce urmeaza sa ia o decizie referitoare la achizitiile online, deoarece ei sunt interesati de complementaritate – ce merge cu ce. De cele mai multe ori, cumparatorii incearca sa completeze golurile din designul propriu accesand retelele de socializare, pentru a gasi inspiratie inainte de a cumpara. Biano Studio simplifica acest proces obositor de cercetare si aduce comertul social mai aproape de pasionatii Home & Deco, pe platformele locale”, transmite Michael Zelinka (foto, CEO BIANO).

Leave a reply