Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BaubleBar.com a primit o finantare de 20 de milioane $

baublebar

Magazinul online american de bijuterii BaubleBar.com a semnat actele pentru o investitie de 20 de milioane de dolari, anunta techcrunch.com. Suma vine de la investitorii vechi ai magazinului de e-commerce – Accel Partners, Greycroft Partners, Burch Creative Capital si Aspect Ventures –, dar si de la nume noi (Hubert Burda Media si DSW). Compania spera ca finantarea sa ajute la dezvoltarea infrastructurii site-ului si la extinderea pe plan international.

BaubleBar.com a fost fondat de prietenele Amy Jain si Daniella Yacobovsky, in 2011, are 150 de angajati si se adreseaza clientelor care isi doresc bijuterii la moda, care nu sunt foarte scumpe. Compania se mandreste cu rapiditatea includerii celor mai noi trend-uri de pe piata in creatiile lor (de la design, la vanzarea online putand trece si numai 4 saptamani). Magazinul se adreseaza femeilor de 25 – 40 de ani, din mediul urban, care se simt la ele acasa in online.

Site-ul e „responsabil” de peste 90% din incasarile companiei. Pe langa site, produsele BaubleBar se mai gasesc in State in magazinele Nordstrom, Bloomingdale’s, Anthropologie si Target – unde compania a lansat recent o linie de accesorii tech (selfie stick-uri, casti, incarcatoare si boxe decorate).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply