Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BaseLinker si Decathlon Marketplace, parteneriat pentru automatizarea vanzarilor de articole sportive

 

Baselinker anunta, intr-un comunicat de presa, ca a semnat un parteneriat cu Decathlon, pentru a centraliza activitatea comerciantilor pe o singura interfata. Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri internationali de articole sportive, a lansat primul marketplace online dedicat exclusiv sportului din Romania si isi propune colaborari cu peste 200 de parteneri locali si peste 50.000 articole disponibile pana la final de 2022.

Integrarea Baselinker cu Decathlon Marketplace se concentreaza pe conectarea platformei marketplace cu serviciile oferite de platforma de automatizare. Descarcarea comenzilor de la Decathlon in panoul BaseLinker si comenzile de pe toate canalele sunt gestionate intr-un singur loc, adica in Managerul de comenzi BaseLinker. Astfel, sellerii isi pot lista rapid produsele si mentine actualizate toate ofertele si stocurile atat pe Decathlon Marketplace, cat si in magazinul propriu sau pe alte marketplace-uri, fara instalarea unui software dedicat.

Integrarea functioneaza intr-un proces bine stabilit, prin transfer de date, stabilirea unei conexiuni cu inventory si sincronizarea in timp real pentru acceptarea si onorarea comenzilor. Odata cu lansarea acestui parteneriat, comerciantii de articole sportive vor beneficia de o oferta speciala in primele 2 luni – abonamentul lunar gratuit (cu o valoare de 199 lei/luna).

Decathlon isi imbunatateste oferta existenta de produse si vrea sa devina punctul prioritar de achizitie online pentru toti iubitorii de sport, indiferent de nivelul de practica, sportul sau marca favorita. Comenzile primite pe platforma Decathlon Marketplace sunt procesate rapid, alaturi de celelalte comenzi plasate pe alte canale de vanzare pe care comerciantii le utilizeaza. BaseLinker este un serviciu de tip SaaS, disponibil prin intermediul unei pagini web si nu este necesara instalarea unui software dedicat. Acesta poate fi accesat prin intermediul oricarui browser 24/7, fara sa fie conditionat de anumite cerinte de sistem.

„Observam un trend de crestere a vanzarilor pe categoriile sport & fashion de la inceputul anului si pana acum. Astfel, ne dorim sa oferim utilizatorilor BaseLinker nu doar o gama extrem de vasta de tool-uri si automatizari in platforma, dar si o serie de integrari relevante pentru piata locala si internationala. Integrarea Marketplace Decathlon.ro vine sa completeze lista de marketplace-uri disponibile in BaseLinker, oferind comerciantilor de produse sportive un nou canal de vanzare, centrat exclusiv pe categoria sport”, transmite Ruxandra Geanta (Co-CEO BaseLinker Romania).

In prezent, pe marketplace-ul decathlon.ro sunt deja disponibile peste 20,000 de articole de la peste 100 de parteneri locali. Decathlon incheie noi colaborari in fiecare saptamana prin care extinde gama de produse din Marketplace si isi afirma disponibilitatea pentru noi parteneriate de lunga durata care pot completa oferta actuala.

„Ultimii ani au reprezentat o oportunitate pentru mediul digital, iar vanzarile online decathlon.ro s-au triplat. Am remarcat interesul clientilor pentru diferite sporturi, iar asta ne-a determinat ca prin intermediul marketplace decathlon.ro sa completam oferta existenta de produse. Ne dorim sa dezvoltam relatii de lunga durata cu producatori si vanzatori de produse sportive din Romania, iar parteneriatul cu BaseLinker ne va ajuta sa integram si sincronizam rapid oferta sportiva pe decathlon.ro. pentru a continua sa facem sportul accesibil”, completeaza Ioana Anghel (Marketplace Leader Decathlon Romania).

Leave a reply