Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Auchan si VTEX, parteneriat pentru dezvoltarea magazinului online auchan.ro

Auchan Romania anunta (intr-un comunicat de presa) demararea unui parteneriat cu VTEX, prin intermediul caruia site-ul auchan.ro va integra noi functionalitati pentru cumparatorii online. Utilizatorii vor avea parte de o experienta imbunatatita, pe toate dispozitivele folosite, pe tot parcursul cumparaturilor efectuate pe auchan.ro (atat din punct de vedere al consultarii ofertei de produse si modalitatilor de transport, cat si din punct de vedere al acompanierii parcursului de cumparare cu experiente dedicate si promotii, prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan).

In contextul cresterii comertului digital intr-un ritm accelerat, Auchan isi doreste sa ofere clientilor sai o experienta de cumparaturi online excelenta, ce vine in completarea experientei de cumparaturi din magazinele fizice. Proiectul de migrare al platformei prin parteneriatul cu VTEX vizeaza un plan complet de actualizare si imbunatatire a experientei clientilor, pe auchan.ro: de la informatii cat mai complete pentru produsele listate, la extinderea gamei de produse si continuarea integrarii beneficiilor cardului MyCLUB Auchan. Reprezentantii companiei estimeaza ca, pana in luna septembrie a acestui an, site-ul auchan.ro va fi integrat complet in noua platforma.

Printre inovatiile care vor fi implementate se numara posibilitatea de a combina mai multe modalitati de livrare pentru aceeasi comanda, functia de Live Shopping sau cea de suport si liste de abonare pentru cumparaturi recurente. O tendinta actuala a industriei e-commerce, live shopping-ul (comertul prin livestreaming) este preferat din ce in ce mai mult de catre cumparatorii online. Acesta reprezinta o prezentare live a produsului, in care utilizatorii pot pune intrebari la care doresc sa primeasca un raspuns si cumpara printr-un simplu click.

„Ne dorim sa oferim clientilor auchan.ro o experienta placuta, rapida si completa, pe tot parcursul lor la cumparaturi, adaptata, indiferent de dispozitivul folosit, pentru cumparaturile online. Prin parteneriatul cu VTEX, vom pune la dispozitia lor noi functionalitati ce vor simplifica achizitia produselor preferate si care vor insoti clientii in descoperirea celor mai bune oferte. Practic, acestia vor beneficia de suport din momentul accesarii site-ului si pana cand comanda a ajuns in casele lor”, transmite Teodor Serban (Director Eficienta si Proiecte, Auchan Retail Romania).

VTEX, platforma de comert digital pentru branduri si retaileri de tip enterprise, este prezenta in Romania din 2018. De atunci compania si-a consolidat prezenta pe piata prin incheierea de parteneriate cu clienti din diferite segmente, oferindu-le solutii de comert digital personalizate. De asemenea, compania a incheiat parteneriate strategice cu multiple companii prezente local, pentru implementarea serviciilor si produselor VTEX.

„Pe masura ce obiceiurile si cerintele consumatorilor se schimba, solutiile tehnologice evolueaza. Flexibilitatea si scalabilitatea VTEX ne-au permis sa oferim unuia dintre cei mari retaileri alimentari din Romania solutii complete si integrate de comert digital, care vor juca un rol esential in activarea strategiilor de business ale companiei. Functionalitatile VTEX vor ajuta la o mai buna experienta de cumparaturi pentru consumatori, setand noi standarde de shopping online pentru un retailer alimentar major”, completeaza Cristi Movila (Eastern Europe General Manager & EMEA SVP, VTEX).

Leave a reply