Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Apple Pay se lanseaza in Germania

Asa cum a confirmat in iulie CEO-ul Apple, Tim Cook, in curand, in Germania se va putea plati foarte usor si sigur in magazine, aplicatii si pe Internet, prin intermediul Apple Pay – care urmeaza a se lansa in tara amintita, anunta site-ul regional german apple.com. Apple Pay nu stocheaza numarul cardului utilizatorilor nici pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple si nu stochează niciun fel de date despre tranzactia facuta.

Bancile HVB si Bunq le-au scris deja clientilor proprii, pentru a-i anunta ca vor deveni partenerele sistemului de plata mobile Apple in Germania. Printre ceilalti parteneri se numara: boon, comdirect, Edenred, Fidor Bank, Hanseatic Bank si Vim Pay.

Zvonurile legate de introducerea pe piata germana a sistemului de plata, aparute in ultimul an, se adeveresc astfel. Gura lumii spunea ca negocierile intre Apple si bancile locale au taraganat din cauza faptului ca cele doua tabere aveau viziuni diferite in legatura cu tarifele si sistemele de control.

Leave a reply