Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Aplicatia un-doi Centru de Plati are 4 noi functionalitati, din domeniul auto

Aplicatia un-doi Centru de Plati anunta, intr-un comunicat de presa, introducerea in sistem a posibilitatii de plata a diverselor taxe auto, pentru Romania si Ungaria: pentru eliberarea permisului auto, a certificatului de inmatriculare, a autorizatiei provizorii de circulatie (in Romania) si a vinietei (in Ungaria). Vinieta pentru Romania este disponibila in aplicatie de la lansarea din decembrie 2020. Solutia de servicii de plati de facturi si incarcare electronica un-doi Centru de Plati a fost dezvoltata de Mobile Distribution, a fost lansata in decembrie 2020 si a atras deja peste 15.000 de utilizatori.

Acestia pot plati online peste 90% dintre facturile emise de furnizorii de servicii de utilitati din Romania. Un-doi Centru de plati are contracte de colaborare cu majoritatea furnizorilor nationali si regionali si faciliteaza utilizatorilor platile facturilor la electricitate, gaz, TV, Internet si telefonie, apa si canal, salubritate, catre asociatiile de locatari, catre asiguratori sau catre furnizorii de servicii financiare, incarcarilor electronice, asigurarilor RCA si rovinietelor.

„La 6 luni de la lansare, avem contracte de colaborare cu majoritatea furnizorilor nationali si regionali de utilitati, iar in acest moment, peste 90% din facturile emise in Romania pot fi platite prin intermediul aplicatiei, de oriunde, usor si rapid. In dezvoltarea aplicatiei, vom continua sa aducem noi servicii in portofoliu si sa integram noi functionalitati, astfel incat utilizatorii sa aiba experiente de plata sigure, rapide si mereu la indemana”, spune Calin Chira (foto, Manager General un-doi Centru de Plati).

Aplicatia poate fi descarcata pe dispozitive Android si iOS si este versiunea online a serviciului de plata a facturilor un-doi Centru de Plati, disponibila la nivel national intr-o retea de peste 10.000 de magazine partenere. De la momentul lansarii serviciului de plata (in 2014) si pana in prezent, prin un-doi Centru de Plati au fost realizate peste 100 de milioane de plati, la nivel national, ce au presupus procesarea de tranzactii in valoare de peste 1,7 miliarde €. In prezent, media lunara depaseste 3 milioane de tranzactii, realizate atat in aplicatie, cat si prin intermediul retelei de parteneri.

In perioada imediat urmatoare, prin colaborarea cu autoritatile avizate din Ungaria, un-doi Centru de Plati urmeaza sa lanseze in aplicatie servicii de plata a parcarilor, de achizitie de bilete pentru diferite obiective turistice si de bilete de autobuz pentru mai multe orase din Ungaria. Procesul de plata este usor si sigur, platile efectuate de catre utilizator prin intermediul aplicatiei vor fi inregistrate la furnizori cel tarziu a doua zi, pentru fiecare plata utilizatorii primind prin e-mail o chitanta cu detaliile tranzactiei: data, ora, suma, numele si sigla furnizorului pentru care au efectuat plata.

Leave a reply