Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Investitie de 150.000 € in Tulipr.ro, platforma marketplace dedicata industriei evenimentelor

Fondul de investitii Neogen Capital (specializat in dezvoltarea de business-uri de tip marketplace online) isi extinde portofoliul si intra in industria evenimentelor. Neogen Capital anunta, intr-un comunicat de presa, o investitie de 150.000 € in Tulipr.ro, o platforma care conecteaza furnizorii de servicii de evenimente cu potentiali clienti interesati de organizarea unui eveniment. Grupul Neogen este controlat de omul de afaceri Calin Fusu, care a investit in cateva dintre cele mai de succes platforme din Romania (ca BestJobs sau Vivre).

Investitia va fi directionata catre dezvoltarea platformei (prin adaugarea unor noi functionalitati, care sa permita utilizatorilor sa organizeze si sa coordoneze un eveniment complet) si catre promovarea ei, astfel incat serviciul sa ajunga la cat mai multi potentiali utilizatori.

Tulipr.ro a fost lansata in octombrie 2020 (de Larisa Burca si Ioana Dragomir) si, de atunci, a inregistrat o crestere semnificativa. La doar 6 luni de la lansare, platforma gazduia mai mult de 500 de furnizori activi si a atras mii de utilizatori interesati de organizarea unui eveniment privat sau de business. Doar in mai 2021 au fost incheiate peste 100 de contracte de colaborare prin intermediul Tulipr.ro. Platforma marketplace se adreseaza sectorului de evenimente private si corporate, culturale si sociale si eficientizeaza identificarea si contractarea furnizorilor de servicii pentru evenimente. Utilizatorii completeaza un formular cu informatii-chei, care este apoi distribuit automat, conform unor algoritmi, tuturor furnizorilor al caror profil corespunde cu nevoia clientului.

„Tulipr.ro a pornit tocmai de la nevoia de a centraliza multitudinea de produse si servicii din industria evenimentelor, dar si de a crea o platforma structurata si usor de navigat pentru clienti. Dupa o perioada de incubatie, de cateva luni, in care am cautat si am analizat modele similare de business din Europa si Statele Unite, am creat un concept adaptat pentru piata din Romania, sub forma Tulipr.ro. Lansarea in pandemie ne-a ajutat, pentru ca am putut sa ne conectam si chiar sa cunoastem personal cel putin o treime dintre furnizori. In plus, pandemia a grabit tranzitia catre online, astfel incat la momentul lansarii Tulipr.ro, nevoia de a gasi clienti si furnizori pentru evenimente in mod eficient online era deja foarte clara”, spune Ioana Dragomir (foto, Cofondatoare Tulipr.ro).

Pandemia COVID-19 a fortat oamenii si companiile sa amane evenimentele pe care le aveau in plan. Dupa ridicarea restrictiilor, interesul a crescut foarte mult. Tulipr.ro a inregistrat un numar mai mare de solicitari pentru perioada de vara a acestui an, iar cererile incep deja sa apara si pentru evenimente planificate pentru 2022, cu un nivel mai ridicat de complexitate decat pana acum.

„Este o perioada foarte buna pentru industria evenimentelor. Pentru a se adapta, jucatorii trebuie sa fie cat mai vizibili si accesibili unii pentru ceilalti, astfel incat procesul de organizare a unui eveniment sa fie cat mai eficient. Platforma Tulipr.ro exact asta face, conecteaza clientii cu furnizorii de servicii, crescand vizibilitatea pentru cei din industrie si oferind mai multe optiuni celor care vor un eveniment”, transmite Calin Fusu (CEO Neogen).

Platforma ii ajuta pe toti cei ce activeaza in industria evenimentelor sa isi creasca vizibilitatea conectand cererea cu oferta intr-o maniera simpla, rapida si transparenta, printr-un sistem inteligent. „Mai departe, ne concentram asupra calitatii si functionalitatii platformei, astfel incat sa devina indispensabila tuturor celor care organizeaza evenimente. Obiectivul nostru este ca pana la finalul anului, platforma sa devina cel mai mare marketplace pentru evenimente si sa fie incheiata in fiecare zi o colaborare de succes prin intermediul ei”, explica Larisa Burca, (foto, Cofondatoare Tulipr.ro).

Leave a reply