Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazonul Africii si-a propus sa ramana lider in zona si peste 100 de ani

Jumia Technologies – companie e-commerce fondata in anul 2012 si numita „Amazonul african” – are planuri mari de viitor, informeaza bnnbloomberg.ca. Mai exact, nu cauta dezvoltarea masiva, ci vrea sa se asigure ca va fi o afacere de succes si peste 100 de ani. „Nu cred ca suntem interesatide marime. Asta face bine egoului, dar nu e ceva foarte util. Cred ca ne dorim sa rezistam foarte mult pe piata, sa fim o afacere de succes si sa fim aici si peste 100 de ani”, a declarat recent Jeremy Hodara (Cofondator Jumia).

Jumia Technologies a avut peste 1 miliard de vizite pe marketplace-ul propriu in 2019, are peste 110.000 de vanzatori activi si a avut cel putin 1,2 miliarde de clienti pana acum. Jumia livreaza in 11 tari africane: Nigeria, Egipt, Maroc, Kenya, Coasta de Fildes, Africa de Sud, Tunisia, Algeria, Ghana, Senegal si Uganda. Divizia de plati a companiei, JumiaPay, este responsabila de o treime din veniturile totale ale Jumia Technologies. Iar aplicatia proprie – care a fost lansata in anul 2016 – este folosita momentan pentru a plati peste jumatate dintre tranzactiile de pe platforma Jumia, oferind cumparatorilor si vanzatorilor online imprumuturi, prin intermediul pateneriatelor cu institutiile financiare locale.

Leave a reply