Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon ofera membrilor Prime o alternativa la Stitch Fix

In ultima zi din iulie, Amazon a anuntat lansarea Personal Shopper by Prime Wardrobe, un serviciu care ofera membrilor Prime piese vestimentare personalizate – pe modelul Stitch Fix (start-up-ul american fondat in 2011, in San Francisco, care ofera serviciile unui stilist personal online, cu livrare si retur gratuite, pe baza unui software de analiza a datelor si invatare automata/machine learning). Personal Shopper va trimite lunar abonatilor Prime o serie de produse, alese de stilistii companiei dintre miile de optiuni de pe marketplace, pe baza unui sondaj de opinie completat de cei dintai (care include preferintele lor vestimentare si in materie de incaltaminte, marimile purtate, bugetul disponibil, etc.), anunta digitalcommerce360.com. Lunar, clientul isi poate completa profilul cu detalii aditionale.

Doritorii vor primi pana la 8 piese/luna, le vor putea analiza online, inainte de a primi coletul, apoi au 7 zile la dispozitie pentru a le proba si platesc doar ce pastreaza; returul se face intr-o cutie resigilabila, care include o eticheta preplatita. Personal Shopper by Prime Wardrobe costa 4,99 $/luna si este momentan disponibil doar in SUA, in aplicatia Amazon pentru iOS si Adnroid, pentru femeile care poarta marimile XS-XXL la haine si 35-41,5 la incaltaminte. Serviciul lucreaza acum la extinderea pe segmentul masculin.

Noul serviciu va fi competitorul direct al Stitch Fix, care si-a listat actiunile la bursa in 2017, este acum evaluat la 2 miliarde $. Amazon face astfel un nou pas in lumea modei, dupa lansarea Prime Wardrobe (in 2018) si StyleSnap (in iunie 2019). Cel dintai serviciu permite membrilor Prime sa comande produse de Fashion acasa, sa le probeze, sa returneze ce nu le place si sa plateasca doar ce pastreaza. StyleSnap este un tool AI integrat in aplicatia mobile proprie si menit sa fie un Shazam pentru haine: utilizatoriii fotografiaza sau incarca o imagine in Amazon App, aleag optiunea StyleSnap si li se ofera recomandari de produse similare cu cele din imagine, pe care le gasesc pe Amazon.com.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply