Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Start-up-ul Stitch Fix, listat la bursa

stitch-fix

Start-up-ul Stitch Fix (lansat in 2011) isi listeaza actiunile la bursa: compania si-a scos la vanzare o parte dintre propriile actiuni catre publicul larg si catre investitori, scrie nytimes.com. Compania a intrat la bursa cu pretul de 15 $/actiune, fiind evaluata la 1,5 miliarde $. Stitch Fix – care foloseste algoritmii pentru a alege 5 produse vestimentare pentru clienti, pe care le livreaza gratuit, la un anumit interval de timp, din care poti pastra ce doresti, iar returul nu te costa nimic (practic, e un stilist personal online) – a crescut frumos, in SUA.

In septembrie 2016, compania din San Francisco a inceput sa ofere recomandari si domnilor. Compania este profitabila din 2014, iar anul fiscal incheiat in iulie 2016 a insemnat vanzari de 730 milioane $. In cel mai recent an fiscal, terminat pe 29 iulie, a avut vanzari de 977 milioane $ (si aproape 2,2 milioane de clienti activi, fata de 1,7 milioane cu un an in urma). Asta desi nu ofera o mare varietate de optiuni clientilor si nici discounturi enorme la produse.

Succesului companiei i-a putea pune piedica Amazon, care se extinde in cat mai multe domenii – ca alimente (vezi Whole Foods) ori medicamente. In vara lui 2017, gigantul online a lansat Prime Wardrobe, serviciu care permite abonatilor Prime sa probeze haine acasa si sa trimita inapoi, gratuit.

Raspunde la aceasta intrebare