Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marketplace-ul Wish.com este din nou activ in Franta

Popularul marketplace Wish.com poate fi folosit din nou de catre consumatorii din Franta, informeaza website-ul ecommercenews.eu. Acum un an si jumatate (in noiembrie 2021), statul francez a boicotat si apoi a suspendat platforma, din cauza faptului ca era plina de produse contrafacute si periculoase – lumini de exterior care puteau curenta consumatorii, jucarii care puteau fi inghitite usor de cei mici sau bijuterii care contineau substante chimice periculoase.

Marketplace-ul are sediul in SUA, dar vinde mai ales produse chinezesti. country’s Directoratul General pentru Competitie, Problemele Consumatorilor si Controlul Fraudei (DGCCRF) a decis sa reinregistreze marketplace-ul in motoarele de cautare si in magazinele de aplicatii. Recent, Wish a fost amendat cu 3 milioane €, de catre Tribunalul din Paris, pentru practici comerciale inselatoare – de tipul discount-urilor false.

„Decizia a fost luata la dupa mai mult de un an de discutii cu Wish, pe marginea angajamentelor luate. Platforma are noi proceduri de retur si renuntare la comanda si limiteaza produsele asemanatoare celor recunoscute ca fiind periculoase. DGCCRF va fi foarte atent la angajamentele Wish”, a transmis un membru al echipei ministrului francez Olivia Gregoire, care supravegheaza DGCCRF.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply