Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon.com va vinde masini online, din 2024, in parteneriat cu Hyundai

Andy Jassy (CEO Amazon) si Hyundai Motor Company au anuntat un parteneriat strategic, citim pe aboutamazon.com. De anul viitor, dealerii auto vor putea vinde (pentru prima data) autovehicule pe platforma e-commerce Amazon, iar Hyundai va fi primul brand oferit clientilor. Consumatorii din SUA vor putea cauta vehiculul dorit in zona lor geografica, in functie de mai multe preferinte: model, culoare, caracteristici. Odata cumparata masina, aceasta poate fi livrata la adresa dorita sau clientul o poate conduce singur spre casa, preluand-o de la reprezentanta dorita.

Ce va mai include parteneriatul intre gigantul e-commerce si compania auto sud-coreeana? Hyundai isi va accelera transformarea digitala, cu ajutorul Amazon Web Services (AWS), apeland la inteligenta artificiala, Internet of Things, analytics si nu numai. Iar urmatoarea generatie de automobile Hyundai vor include experienta hands-free Alexa prezenta in casele clientilor care folosesc tehnologia marca Amazon.

„Hyundai este o companie extrem de inovatoare, care impartaseste pasiunea Amazon pentru a face viata clientilor mai buna si mai usoara, in fiecare zi. Parteneriatul nostru amplu si strategic ar trebui sa faca fix asta: de la usurinta de a cumpara autovehicule online si simplitatea utilizarii Alexa in vehicule Hyundai pentru entertainment, shopping, modificari intr-o locuinta smart si verificarea calendarului, pana la a permite companiei Hyundai sa transforme experienta clientilor lor si operatiunile de afaceri, prin alegerea AWS. Abia asteptam sa inovam impreuna, de-a lungul multor ani, de acum inainte”, a transmis Andy Jassy.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply